АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ С ПРОФЕСИОНАЛНАТА КОЗМЕТИКА НА LPG

Мануалният масаж най-известният и достъпен метод за третиране на целулита. С негова помощ се осигурява кръвоснабдяването на тъканите, което подпомага изгарянето на мазнините, носи свежи хранителни съставки и осигурява разнасяне на лимфните задържания. За да има по-голям ефект от антицелулитния масаж, е изключително важно засегнатите зони да се третират с висококачествени продукти. Те са загряващи или изстудяващи, а целта им е да проникнат добре през епидермиса и да въздействат на мастната клетка, като я освободят от съдържание.

Моделиращ масаж за оформяне контура на тялото и антицелулитен ефект с козметика LPG -40 мин.

Антицелулитен масаж с ампула за втриване за незабавно намаляване на обиколката на третираните зони

Антицелулитен масаж с ампула за втриване – ефективно намаля подкожните мазнини и спомага за отстраняването на течностите от участъците с целулит. Действа тонизиращо, подхранващо и антиоксидантно. Използва се като активен агент в антицелулитни и стягащи терапии.

Най-новата отслабваща терапия с невероятно бърз ефект

Терапия за тяло с отслабващ и моделираш ефект само в студио за здраво тяло Body T@lk. Процедурата се състой от няколко етапа:

  1. Антицелулитен масаж за разбиване на мастните депа.
  2. Дълбоко втриване на антицелулитна ампула-концентрат. Ампулата е най-новия продукт предлаган от Body T@lk, като концентрата се използва върху проблемните зони засегнати от целулит и мастни натрупвания. Продукта съдържа ЕНТЕРОМОРФА КОМПРЕСА – силно концентриран екстракт от зелено водорасло, които има силно дрениращо действие, стимулира разграждането на мазнините, усилва колагеновите и еластиновите фибри.
  3. Нанасяне на маска за тяло с отслабващ и моделиращ ефект. Маската съдържа кофеин и L-карнитин, завива се с фолио и се оставя под електрическо одеяло за около 30 минути. След това се отмива с вода. Резултатите от терапията се виждат веднага след нея като се наблюдава видимо изглаждане на портокаловата кожа и заглаждането й. Продуктите продължават своето действие 24 часа след нанасянето си и още след 2-рата процедура клиентите имат редуциране на теглото и видимо намаляне на обиколката. Преди първата процедура нашите кинезитерапевти ще ви измерят и създадат индивидуален протокол, чрез който ще следите вашите резултати.