АНТИЦЕЛУЛИТНА КОПРИНЕНА ТЕРАПИЯ ЗА ТЯЛО – „МАГИЯТА НА МЪРТВО МОРЕ“

АНТИЦЕЛУЛИТНА КОПРИНЕНА ТЕРАПИЯ ЗА ТЯЛО –
„МАГИЯТА НА МЪРТВО МОРЕ“

В основата на уникалната формула на всички продукти от терапията лежат минерали от Мъртво море.

Съставът на продуктите е обогатен с високо концентрирани калиев сулфат, магнезий, калций, бромиди и други електролити в съчетание с екстракт от морски зърнастец и горски ягоди.

Освен това продуктите съдържат активни мулекули глауцин, който активно се бори с целулита и възпрепятства неговото образуване.

 

Терапията включва:

  • Детоксикация и подготовка на кожата със Стягащ пилинг скраб за тяло:

Скрабът помага за премахването на мъртвите клетки на кожата, омекотява и подхранва кожата.

Съдържа: Натурални овлажняващи компоненти, кайсиеви частици, минерали от Мъртво море, лайка, масло от ший, кокосово масло, витамин Е, екстракт от зелен чай и масло от гроздови семки. Скрабът се нанася на тялото с масажни движения, след което щателно се измива с топла вода.

2. Нанасяне на ампула за тяло:
Новаторска разработка на силен ампулен концентрат от активни съставки, в частност за лечение на целулит, оформяне на контура на тялото, спомагайки за тонизирането и стягането на кожата и намалява стриите.
Съдържа: глауцин, арабско кафе, екстракт от горски ягоди и редица компоненти, които увеличават скоростта на разграждане на захарите и липидите в организма за сметка на засилване на енергийната дейност на тялото. Микроалгите в ампулния концентрат помагат на тялото да изгори не наситените мазнини. В допълнение в ампулата се съдържа също и и бял чай, ангелика, женско биле и извлек от окос, които способства укрепването и засилването на тонуса на тялото, намалявайки стриите.
Ампулният концентрат се нанася с масажни движения в областта на проблемните зони.

3. Нанасяне на Копринена кал от Мъртво море.
Копринената кал абсорбира токсините, разтваря горния пласт на кожата и спомага за нейната регенерация, свива порите, подпомага отслабването, намалява появата на целулит и стяга кожата. Тя детоксикира,защитава и подхранва кожата.
Съдържа: Калта съдържа минерали като сяра, цинк, калции, глин, калий, натрий, магнезий и високо съдържание на соли.

4. Обвиване във фолио и Сауна одеяло

5. Интензивен антицелулитен масаж с масажното олио от серията Body Care. Притежавайки лека текстура, маслото попива лесно в кожата и помага за сцеплението между ръцете на масажиращия и тялото, в резултат на което мускулът се обработва по –дълбоко, ефективността на масажа е много по-добра.

Съдържа: Комплекс от масла: бадемово масло, масло от гроздови семки, растително масло, сусамово масло, масло от пшеничен зародиш, слънчогледово масло, масло от жожоба, витамин Е, екстракт от цитруси.

6. Нанасяне с масажни движения на активен антицелулитен крем, който способства отслабването, намалява появата на целулит и стяга кожата.
Кремът стимулира разграждането на мазнините, укрепва съдовете и способства извеждането на излишните течности.
Съдържа: Овлажняващи съставки, които омекотяват и овлажняват кожата; глауцин, който е необходим за укрепване и стягане на кожата на тялото; уникален компонент BODYFYT, който подпомага отслабването, намалява появата на целулит и стяга кожата.

Продължителност на процедурата: 60-70 минути. Препоръчват се 6-10 процедури, 2 или 3 пъти седмично. В зависимост от състоянието на кожата се препоръчват поддържащи процедури 2 пъти в месеца.