БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ

Безиглената мезотерапия е неинвазивен метод за вкарване в кожата/клетките на активни съставки посредством електрически вълни.

Отваря клетъчните каналчета, благодарение на което полезните съставки могат да се абсорбират по-добре, участва в метаболизма на клетките, насърчава клетъчното обновяване. Предизвиканата дисперсия на молекулите на активната субстанция подпомага свободното им проникване в клетката. Стимулира регенерацията и възобновяването на кожата.

Чрез нея с помощта на ултразвук се вкарват активни съставки, които достигат на по-голяма дълбочина в кожата, там където са необходими – (хидратиращи, лифтинг, лечебни и др.) до дермалния слой на кожата.

Безиглената мезотерапия е предпочитана терапия, заради бързия ефект от третирането и впечатляващия резултат.

Тази революционно нова технология напълно замества традиционната мезотерапия като избягва нейните странични ефекти.

Безиглената мезотерапия е специално насочена за тези, които искат да подобрят състоянието на кожата си, нейната еластичност, мекота и свежест без да изпитват дискомфорт от убождането с игли.

Предимства на безиглената мезотерапия:

·    Процедурите са без никаква болка,

·    Без оттоци и синини поради факта, че се използва неинвазивен метод;

 

 

 

Ефекта на безиглената мезотерапия?

·         Премахва мъртвите клетки, подобрява тена и избелва кожата;

·         Балансира смесения тип кожа и я овлажнява;

·         Активира клетките, премахва потъмнявания, заздравява кожата, тя става пропусклива и забавя процеса на стареене;

·         Намалява микробите по кожата и по този начин предпазва от акне, редуцира акнето;

·         Премахва фините бръчки и старческите петна. Усилва производството на колаген в кожата;

·         Подсилва наранена кожа, след пилинг, лазер или други агресивни процедури, заздравява клетките и засилва усвояването им на хранителни вещества.

Безиглената мезотерапия спомага за подмладяване на кожата. Тя стимулира функцията на фибропластите (колагеновите клетки) за подобряване на тонуса на кожата и намаляване на бръчките. Стимулира също така микроциркулацията с цел намалено задържане на вода, подобрява клетъчното хранене и детоксикация. Има противовъзпалителна действие за по-млада и здрава кожа и анти-стареещ ефект. Освобождава мазнините от адипоцитите (мастните клетки) и има скулпториращ ефект.

Как работи  безиглената мезотерапия?

Разтвор от активни съставки се нанася на целевата зона, която ще се третира. Проникването на тези малки „лекарствени куршуми“ се насочват директно в средния слой на кожата с помощта на електропорация и електроосмоза. Тази висока чистота „прониква“ в кожата на точна дълбочина, което е необходимо за оптимални резултати.

В зависимост от конкретно подбраната активна съставка, мезотерапията помага в борбата със свободните радикали, стимулира клетъчната активност, циркулацията, лимфен дренаж, синтеза на колаген и еластин.

Витамин С или хиалуронова киселина обикновено се прибавят към серума, за да се подобри цялостния тонус и качеството на кожата.

Страхотни резултати, видими дори и след първата процедура; видимо изглаждане на бръчки и подобряване еластичността на кожата; лифтинг и изглаждане на кожата на лицето; безболезнено попълване на фините и по-дълбоки бръчки на лицето; стимулира собственото призводство на колаген в епидермиса и повишава еластичността на кожата и тялото; тонизира кожата, грижа за околоочен контур; хидратация и възстановяване кожата на лицето; заздравява кожата; възпрепятства секрецията на себум.

 МЕЗОФИЛЪР – MESOFILLER – за третиране на вертикални (дълбоки и мимически) бръчки и отпуснат контур на лицето, врата и деколтето

Мезоестетичната процедура съдържа съставки, които намаляват бръчките и повишават стегнатостта на кожата на лицето, шията и деколтето. Активните съставки възстановяват междуклетъчната комуникация и стимулират синтеза на елементи от междкулетъчния матрикс: колаген, еластин и хиалуронова киселина.

Активни съставки:

Микроколаген: фактор за пролиферация на епидермиса, стимулира синтеза на дермални вещества във фибробластите („изпълващ дермата фактор”).

Полифеноли в липозоми: Засилва дейността на функциите на клетките, които са забавени заради процесите на стареене. Има стимулиращ производството на дерма ефект („обновява кожата”)

Микроводорасли: предпазват кожата от процесите на еластаза и подпомагат производството на колаген („спират процесите на стареене”)

Маска Q10:

Свойства: Коректираща маска стимулираща синтеза на естествени овлажнители, по правило генериращи се от защитния слой на кожата. Съдържа антиоксиданти, които защитават кожата срещу действието на свободните радикали. Маската допринася и за правилната употреба на кислорода в процеса на дишане на кожата.

Подходяща за суха и дехидратирана кожа. Овлажнява и ремоделира.

Активни съставки: коензим Q10, пшеничен зародиш, мая, хиалуронова киселина, червени водорасли, петалии от роза.

МЕЗОЛИФТMESOBT-LIFT – за третиране на мимически бръчки и лифтинг ефект

Мезоестетичната процедура съдържа съставки, които намаляват бръчките и повишават стегнатостта на кожата на лицето, шията и деколтето. Активните съставки възстановяват междуклетъчната комуникация и стимулират синтеза на елементи от междкулетъчния матрикс: колаген, еластин и хиалуронова киселина.

Активни съставки:

Биопептиди, които подобряват механичните свойства на кожата: пептидите отпускат напрежението и контракциите на мускулите като видимо изглаждат повърхността

Аминопропан дехидроген фосфат: Активен клетъчен комуникатор, който стабилизира и допълва действието на модулиращите пептиди. Стимулира производството на нови фибробласти и засилва синтеза на колаген, като по този начин създава лифтинг ефект.

Полизахариди със средно молекулно тегло от овес: разтвор от овесени полизахариди, които се съединяват с липидите на кожата и създават незабавен лифитнг ефект

Регенерираща колагенова маска:

Свойства: Лиофилизирана материя от фибри колаген под формата на триизмерна матрица, която действа едновременно и като активна съставка. Благодарение на силното си хидратиращо действие, активното вещество заздравява и възстановява кожата, подобрява еластичността й и забавя процесите на стареене

МЕЗОБРАЙТ – MESOBRIGHT – отстранява малките несъвършенства

Подобрява състоянието на порите. Остава кожата бляскава. Унифицира цвета на кожата и изсветлява петната при хиперпигментация. Доставя блясък и подобрява състоянието на разширените пори.

Мезоестетичната процедура съдържа съставки, които намаляват бръчките и повишават стегнатостта на кожата на лицето, шията и деколтето. Активните съставки възстановяват междуклетъчната комуникация и стимулират синтеза на елементи от междкулетъчния матрикс: колаген, еластин и хиалуронова киселина.

Активни съставки:

Йонизиран вит. С: йонизиран дериват на вит. С с умерена възможност за пенетрация и бързо действие. Изссветлява участъците със свърх произовдство на меланин, който е трансфериран в корнеоцитите и горните слоеве на епидермиса.

Амино-етил фосфорна киселина: Активна съставка, която инхибира синтеза на нов меланин, забавяйки процесите на повторна поява на вече изсветлени петна. Усилва изсветляващото действие на вит. С и деривати.

Възстановяваща маска за чувствителна кожа:

Свойства: Гел маска под формата на целулозна марля с изглаждащ ефект. Особено благоприятна за чувствителна кожа и такава с купероза. Съдържа активни съставки, които подобряват дренажа и действат благоприятно върху малките несъвършенства на кожата (венички и купероза). Помага за обновяването на тъканите като ги освежава и хидратира, защитава и успокоява зачервената и замърсена кожа.

Активни съставки: екстракти от балсамни растения, екстракт от алое вера и мамаку.

БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ С 3 АМПУЛИ + КРИОТЕРАПИЯ – ANTI-AGING EFFECT

Мезоестетичната процедура спомага за подмладяване на кожата. Стимулира функцията на фибропластите (колагеновите клетки) за подобряване на тонуса на кожата и намаляване на бръчките. Стимулира също така микроциркулацията с цел намалено задържане на вода, подобрява клетъчното хранене и детоксикация. Има противовъзпалителна действие за по-млада и здрава кожа и анти-стареещ ефект. Подходящи за всички типове кожа.

Активни съставки:

Ампула витамин коктейл – Подхранва кожата и стимулират нейната регенерация. Благодарение на пантенол, витамини A, E, подобряват еластичността и предпазват кожата от неблагоприятните външни фактори.

Ампула хиалурон – Ефективно ускорява възстановяването на кожата. Богатият състав от колаген, хиалуронова киселина и млечни протейни хидратира в дълбочина, укрепва липидния слой и поддържа NMF естествения овлажняващ фактор. Кожата става елестична и сияйна.

Ампула 100 % чист колаген – Хидратира, стяга кожата и ефективно предотвратява бръчките. Хидролизираният колаген изглажда бръчките и поддържа здравината и еластичността на кожата.