БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ

Безиглената мезотерапия е неинвазивен метод за вкарване в кожата/клетките на активни съставки посредством електрически вълни.

Отваря клетъчните каналчета, благодарение на което полезните съставки могат да се абсорбират по-добре, участва в метаболизма на клетките, насърчава клетъчното обновяване. Предизвиканата дисперсия на молекулите на активната субстанция подпомага свободното им проникване в клетката. Стимулира регенерацията и възобновяването на кожата.

Чрез нея с помощта на ултразвук се вкарват активни съставки, които достигат на по-голяма дълбочина в кожата, там където са необходими – (хидратиращи, лифтинг, лечебни и др.) до дермалния слой на кожата.

Безиглената мезотерапия е предпочитана терапия, заради бързия ефект от третирането и впечатляващия резултат.

Тази революционно нова технология напълно замества традиционната мезотерапия като избягва нейните странични ефекти.

Безиглената мезотерапия е специално насочена за тези, които искат да подобрят състоянието на кожата си, нейната еластичност, мекота и свежест без да изпитват дискомфорт от убождането с игли.

Предимства на безиглената мезотерапия:

  • Процедурите са без никаква болка,
  • Без оттоци и синини поради факта, че се използва неинвазивен метод;

МЕЗОФИЛЪР – MESOFILLER

– за третиране на вертикални (дълбоки и мимически) бръчки и отпуснат контур на лицето, врата и деколтето

Мезоестетичната процедура съдържа съставки, които намаляват бръчките и повишават стегнатостта на кожата на лицето, шията и деколтето. Активните съставки възстановяват междуклетъчната комуникация и стимулират синтеза на елементи от междкулетъчния матрикс: колаген, еластин и хиалуронова киселина.

Активни съставки:

Микроколаген: фактор за пролиферация на епидермиса, стимулира синтеза на дермални вещества във фибробластите („изпълващ дермата фактор”).

Полифеноли в липозоми: Засилва дейността на функциите на клетките, които са забавени заради процесите на стареене. Има стимулиращ производството на дерма ефект („обновява кожата”)

Микроводорасли: предпазват кожата от процесите на еластаза и подпомагат производството на колаген („спират процесите на стареене”)

Маска Q10:

Свойства: Коректираща маска стимулираща синтеза на естествени овлажнители, по правило генериращи се от защитния слой на кожата. Съдържа антиоксиданти, които защитават кожата срещу действието на свободните радикали. Маската допринася и за правилната употреба на кислорода в процеса на дишане на кожата.

Подходяща за суха и дехидратирана кожа. Овлажнява и ремоделира.

Активни съставки: коензим Q10, пшеничен зародиш, мая, хиалуронова киселина, червени водорасли, петалии от роза.

МЕЗОЛИФТ – MESOBT-LIFT – за третиране на мимически бръчки и лифтинг ефект

Мезоестетичната процедура съдържа съставки, които намаляват бръчките и повишават стегнатостта на кожата на лицето, шията и деколтето. Активните съставки възстановяват междуклетъчната комуникация и стимулират синтеза на елементи от междкулетъчния матрикс: колаген, еластин и хиалуронова киселина.

Активни съставки:

Биопептиди, които подобряват механичните свойства на кожата: пептидите отпускат напрежението и контракциите на мускулите като видимо изглаждат повърхността

Аминопропан дехидроген фосфат: Активен клетъчен комуникатор, който стабилизира и допълва действието на модулиращите пептиди. Стимулира производството на нови фибробласти и засилва синтеза на колаген, като по този начин създава лифтинг ефект.

Полизахариди със средно молекулно тегло от овес: разтвор от овесени полизахариди, които се съединяват с липидите на кожата и създават незабавен лифитнг ефект

Регенерираща колагенова маска:

Свойства: Лиофилизирана материя от фибри колаген под формата на триизмерна матрица, която действа едновременно и като активна съставка. Благодарение на силното си хидратиращо действие, активното вещество заздравява и възстановява кожата, подобрява еластичността й и забавя процесите на стареене

МЕЗОБРАЙТ – MESOBRIGHT – отстранява малките несъвършенства

Подобрява състоянието на порите. Остава кожата бляскава. Унифицира цвета на кожата и изсветлява петната при хиперпигментация. Доставя блясък и подобрява състоянието на разширените пори.

Мезоестетичната процедура съдържа съставки, които намаляват бръчките и повишават стегнатостта на кожата на лицето, шията и деколтето. Активните съставки възстановяват междуклетъчната комуникация и стимулират синтеза на елементи от междкулетъчния матрикс: колаген, еластин и хиалуронова киселина.

Активни съставки:

Йонизиран вит. С: йонизиран дериват на вит. С с умерена възможност за пенетрация и бързо действие. Изссветлява участъците със свърх произовдство на меланин, който е трансфериран в корнеоцитите и горните слоеве на епидермиса.

Амино-етил фосфорна киселина: Активна съставка, която инхибира синтеза на нов меланин, забавяйки процесите на повторна поява на вече изсветлени петна. Усилва изсветляващото действие на вит. С и деривати.

Възстановяваща маска за чувствителна кожа:

Свойства: Гел маска под формата на целулозна марля с изглаждащ ефект. Особено благоприятна за чувствителна кожа и такава с купероза. Съдържа активни съставки, които подобряват дренажа и действат благоприятно върху малките несъвършенства на кожата (венички и купероза). Помага за обновяването на тъканите като ги освежава и хидратира, защитава и успокоява зачервената и замърсена кожа.

Активни съставки: екстракти от балсамни растения, екстракт от алое вера и мамаку.

БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ С 3 АМПУЛИ + КРИОТЕРАПИЯ – ANTI-AGING EFFECT

Мезоестетичната процедура спомага за подмладяване на кожата. Стимулира функцията на фибропластите (колагеновите клетки) за подобряване на тонуса на кожата и намаляване на бръчките. Стимулира също така микроциркулацията с цел намалено задържане на вода, подобрява клетъчното хранене и детоксикация. Има противовъзпалителна действие за по-млада и здрава кожа и анти-стареещ ефект. Подходящи за всички типове кожа.

Активни съставки:

Ампула витамин коктейл – Подхранва кожата и стимулират нейната регенерация. Благодарение на пантенол, витамини A, E, подобряват еластичността и предпазват кожата от неблагоприятните външни фактори.

Ампула хиалурон – Ефективно ускорява възстановяването на кожата. Богатият състав от колаген, хиалуронова киселина и млечни протейни хидратира в дълбочина, укрепва липидния слой и поддържа NMF естествения овлажняващ фактор. Кожата става елестична и сияйна.

Ампула 100 % чист колаген – Хидратира, стяга кожата и ефективно предотвратява бръчките. Хидролизираният колаген изглажда бръчките и поддържа здравината и еластичността на кожата.