В ТОП ФОРМА СЛЕД РАЖДАНЕ!

По-бързо възстановяване след бременност с CELLU M6 на LPG.

Женското тяло преминава през различни промени по време на бременността и след раждането.

Периодът на бременност поставя нови изисквания пред него.

След като дългоочакваното бебче се появи на бял свят идва моментът, в който всяка една родилка не се чувства комфортно в своето собствено тяло.В главата й са постоянните въпроси:

  • Ще си върна ли някога старата фигура?
  • Този целулит ще изчезне ли?
  • Кожата ми ще възвърне ли стегнатия си вид?

Всичко това може да повлияе негативно върху самочувствието и да доведе до депресивно състояние.

 

 

 

Пакет В ТОП ФОРМА СЛЕД РАЖДАНЕ“ – комбинация от: LPG процедури за цяло тяло, комплексна процедура ултразвукова кавитация с включена радиочестота за стягане на една от следните зони: корем и паласки /бричове и бедра и BODY WRAP slimming – отслабваща терапия.

LPG ПРОЦЕДУРА ЗА ЦЯЛО ТЯЛО:

Студиото разполага с най-новия апарат на LPG – CELLU M6 Integral – комбинира мощност и елегантност за невиждани резултати. Апаратът е от най-новото поколение апарати LPG и предоставя най-модерните Lipomassage и Endermolift техники за прецизна работа и резултати за лице и тяло.

LPG е 100% естествена, механична, клетъчна стимулация – Endermologie третира съединителната тъкан с козметични и терапевтични проблеми.

Той е перфектният инструмент за третиране на последиците от бременността чрез механостимулация, която обновява по естествен път биологичната клетъчна активност. По този начин помага на жените да възвърнат по-бързо силуета си от преди раждането, справя се и с целулита, натрупан  по време на раждане, стяга отпуснатата кожа, избягва образуването на фиброзна тъкан при цикатрикс от сезарово сечение.

Процедурите с патентованата технология на LPG за възстановяване след бременност започнат веднага след раждане, ако целта е стягане на кожата(стимулация на фибробластта) .

Ако целта е отслабване и изчистване на целулита третирането започва не по-рано от края на втория месец след раждането. Най-добрите резултати за пребиране на обиколките се постигат след като се спре кърменето.

Времетраенето на процедурата е 40мин., като патентованите независими моторизирани валяци могат да захващат повече от 300 кожни гънки, за да доведат до целени процедурни резултати, които са прецизно адаптирани към всеки генотип (андроид, геноид и т.н.) и проблемна област (целулит, отпусната кожа и  упорити мастни натрупвания).

С тази процедура – „Възстановяване след бременност” се активизира метаболизма,елиминират се токсините и мазнините или се стимулират фибробластите , за да произвеждат повече колаген и еластин. И така, сесия след сесия, мастните натрупвания се редуцират, линиите се рескулпторират, кожата се изглажда от портокаловата кожа, а отпуснатата кожа е видимо по-стегната – по напълно естествен,100% натурален начин.

Резултатите от процедурите с LPG варират в зависимост от морфологията, физиологията и хранителните навици на всяка една пациентка.

УЛТРАЗВУКОВА КАВИТАЦИЯ + RF

Кавитацията е една от най-модерните и най-ефективни процедури, които дават видими резултати дори още след първия сеанс върху зоните с мастни натрупвания и целулит.

Ултразвуковата кавитация е неинвазивен метод, с който се постигат много добри резултати в борбата с целулита и мастните натрупвания.

Ултразвукът представлява звукова вълна. Накрайникът на Ултразвуковата Кавитация произвежда звук, които не се чува с човешко ухо. Този звук предизвиква вибрации. При Ултразвуковата Кавитация най-подходящата честота на вълната е 40 KHz – тази честота достига точно до мастните клетки, без да уврежда организма. Вибрациите на ултразвуковата кавитация представляват положително и отрицателно редуване на звуковите вълни, т.е те предизвикват компресия и декомпресия на мастните клетки между 35 000 и 45 000 пъти в секунда и произвежда силна вълна от налягане. Мембраната на мастната клетка не може да издържи на това налягане и се взривява, а мастното съдържание изтича в междуклетъчното пространство. Така чрез лимфопотока и естествени метаболитни процеси течното мастно съдържание на клетките се изхвърля от организма. Количеството мастните клетки в тялото намалява и се подобрява метаболизма. Резултатите могат да се измерят веднага след първата процедура.

РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ RF

Радиочестотен лифтинг RF e иновационен подход в ремоделирането на тялото, с отслабващ и стягащ ефект на кожата.

Радиочестотен лифтинг на тяло е подходяща процедура за стягане след бременност и цялостно подмладяване на третираните зони. RF лифтингът стимулира образуването на колаген, който е изключително важен за еластичността, младостта и здравината на кожата. Това е неинвазивен метод, който въздейства в дълбоките дермални слоеве с помощта на радиочестотно излъчване. Радиовълните с ниска честота преминават през епидермиса и активират своето действие в дермата. Топлинният ефект възстановява синтеза на еластин и колаген, увеличава обмяната на веществата, повишава тонуса на кожата, и премахва целулита. Процедурата е приятна, усеща се леко затопляне.

BODY WRAP ТЕРАПИИ AROSHA

AROSHA бинтове за борба с целулита, тонус, намаляване на мерките, хидратация и предотвратяване на преждевременното стареене на кожата. Стимулира механизма на разграждане на триглицеридите и води до намаляване на теглото. Подобрява вида на портокаловата кожа. Продукта дава възможност да се правят терапии на всички зони на тялото.

В зависимост от Вашите индивидуални нужди и желания, ще Ви предложим най-подходящата процедура или индивидуален пакет. Ще ви изготвим индивидуален протокол, чрез който нашите специалисти да следят за постигане на желаните от вас резултати.

ПРИ НАС ЩЕ ОТКРИЕТЕ ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ УРЕДИ ЗА СТЯГАНЕ И МОДЕЛИРАНЕ И НА ВАШЕТО ЛИЦЕ И ТЯЛО

И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ КОЗМЕТИЧНИ ПРОЦЕДУРИ И ТЕРАПИИ СПЕЦИАЛНО ПОДБРАНИ ЗА ВАС.