АНТИЦЕЛУЛИТНИ СПА ТЕРАПИИ

ДЕТОКСИКИРАЩА И ПОДХРАНВАЩА ТЕРАПИЯ С МЕД – МЕДОТЕРАПИЯ 

Ефектът от медния масаж е “изсмукване“, „изпомпване“ от тъканите на тялото на натрупаните с години шлаки. Масажът с мед влияе силно тонизиращо на целия организъм и се прилага при всички възможни състояния на дискомфорт или дисбаланс във функционирането му, като въздейства на тъканите в дълбочина и възстановява естествената способност на организма да се самопречиства от отровите. С този метод на лечение се въздейства благоприятно не само на кожата и подкожните тъкани, но и на кръвообращението, лимфотока и на нервната система.

ТАЛАСОТЕРАПИЯ С МОРСКА ЛУГА, ВОДОРАСЛИ И ПОМОРИЙСКА СОЛ 

Изглажда релефа и предотвратява натрупването на мазнини.

Описание на терапията: Масаж с Олио с водорасли,  Пилинг със скраб с Морска луга и сол, Финален крем – Мед и мляко, Роза или Липа.

СЛАВЯНСКИ АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ

Детоксикира, засилва отслабващите и дрениращите процеси.

Описание на терапията: Почистване и пилинг с Тоник Розов цвят, Древен славянски пречистващ масаж с дървени лъжици – детокс, Антицелулитен масаж с 4D моделиращ и вибриращ гел с лъжици или апаратура , Антицелулитен масаж с Антицелулитно или Топло антицелулитно олио, Пакетиране + масаж с керемидки.

SOS АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ

Изглажда портокаловата кожа и намалява обиколката.

Описание на терапията: Почисвтане с Тоник Розов цвят, Ексфолиране със Скраб за лице и тяло с Морска луга,  Нанасяне на 4D Моделиращ и вибриращ гел, Масаж с антицелулитно олио, Маска с SOS антицелулитен крем – охлаждащ или загряващ.