КИСЛОРОДНА МЕЗОТЕРАПИЯ

Кислородната терапия насища кожата до най-дълбоките слоеве с кислород. Осигурява дълбокото проникване на козметични продукти и кислород дълбоко в епидермиса чрез поредица импулси с високо налягане.

Кислородът е проводник на всички полезни, хидратиращи и подхранващи вещества в клетките на кожата. При неговия недостиг клетките нямат достатъчно сила да усвояват необходимите им подхранващи вещества и да се обновяват. Възраст, физиология, стрес, тютюнопушене, замърсяване на околната среда са основните фактори водещи до недостиг на кислород, което се изписва негативно върху кожата.

Кислородната терапия компенсира кислородния глад в кожата. Тя увеличава транспорта на кислород дълбоко в клетките и засилва микроциркулацията. Стимулира клетъчното дишане, влияе положително на метаболизма и повишава регенеративните процеси.

КИСЛОРОДНА МЕЗОТЕРАПИЯ – КОКТЕЙЛ ОТ ВИТАМИНИ, ХИАЛУРОН И КОЛАГЕН

Процедурата включва:

Преди процедурата кожата се почиства и ексфолира.

Впръскване на ампули с активни съставки в кожата.

–  впръскване на коктейл от витамини

–  впръскване на ампула чист хиалурон

–  впръскване на ампула колаген

Обработка с накрайник за кислородната терапия насищаща кожата до най-дълбоките слоеве с кислород. Осигурява дълбокото проникване на продуктите и кислород дълбоко в епидермиса чрез поредица импулси с високо налягане.

Обработка с накрайник за криотерапия с цел запечатване на нанесените активни съставки и предпазване от външно замърсяване.

Завършва се с Богата подхранваща маска и подходящ за типа кожа крем.

КИСЛОРОДНА МЕЗОТЕРАПИЯ ЗА НОРМАЛИЗИРАНЕ СЪСТОЯНИЕТО НА КОЖАТА

Предназначена за мазна кожа, склонна към акне. Облекчава съществуващите възпаления. Подходяща също за раздразнена и чувствителна кожа. Намалява прекомерното производство на себум, намалява зачервяването, запечатва кръвоносните съдове и действат като антиоксидант.

Въздействие:

  • Стабилизират и нормализират кожата и в същото време регулират мастната хипер-секреция;
  • Свиват порите;
  • Стабилизират рН на кожата.