КОПРИНЕНА ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ – „МАГИЯТА НА МЪРТВО МОРЕ“

КОПРИНЕНА ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ  – „МАГИЯТА НА МЪРТВО МОРЕ“

 

Подходяща за мазна кожа, себорея и псориазис.

В основата на уникалната формула на всички продукти от терапията лежат минерали от Мъртво море. Съставът на продуктите е обогатен с високо концентрирани калиев сулфат, магнезий, калций, бромиди и други електролити в съчетание с екстракт от морски зърнастец и горски ягоди.

Терапията включва:

  • Мек пилинг- скраб, детоксикация и подготовка на кожата:

Скрабът помага за премахването на мъртвите клетки на кожата, омекотява и подхранва кожата.

Съдържа: Натурални овлажняващи компоненти, кайсиеви частици, минерали от Мъртво море, лайка, масло от ший, кокосово масло, витамин Е, екстракт от зелен чай и масло от гроздови семки.

Скрабът се нанася на тялото с масажни движения, след което щателно се измива с топла вода.

  • Нанасяне на Копринена кал от Мъртво море.

Копринената кал, разтваря горния пласт на кожата и спомага за нейната регенерация, свива порите, успешно терапевтира мазна кожа (намалява секрецията), както и ускорява обновяването и стягането на сухата кожа.

Калта абсорбира токсините и е много полезна за различни кожни проблеми като псопиазис и себорея. Тя съдържа хранителни вещества и подпомага отстраняването на мъртвите клетки и замърсявания по кожата. Детоксикира и подхранва кожата.

Съдържа: Калта съдържа минерали като сяра, цинк, калции, глин, калий, натрий, магнезий и високо съдържание на соли.

Процедурите с кал създават чувство за комфорт и отмора.

  • Лек масаж на лицето с масажното олио от серията Body Care.

Съдържа: Комплекс от масла: бадемово масло, масло от гроздови семки, растително масло, сусамово масло, масло от пшеничен зародиш, слънчогледово масло, масло от жожоба, витамин Е, екстракт от цитруси.

  • Нанасяне с масажни движения на подходящ за кожата крем.

Продължителност на процедурата: 60-70 минути. Препоръчват се 3-6 процедури, 1 път седмично. В зависимост от състоянието на кожата се препоръчват поддържащи процедури 1 път в месеца.