ЛЕЧЕБНИ ПРОЦЕДУРИ ЗА ТЯЛО С ЧЕРНОМОРСКА КАЛ И ЛУГА

АПЛИКАТОР ЗА ТЯЛО С ЧЕРНОМОРСКА ЛУГА

Особено подходяща при ревматизъм, артрози, дископатии, мускулни болки и възпаления на околоставните тъкани.

Зарежда тялото с магнезий и оказва лечебно въздействие върху мускулната, ставната и костна структура.

Миктроелементите и минералните вещества, прониквайки през кожата, оказват освежаващо, тонизиращо и хидратиращо въздействие върху целия организъм. Високото съдържание на магнезиеви соли я прави изключително ценна за организма.

 

МАСКА ЗА ТЯЛО С ЧЕРНОМОРСКА ЛУГА И ЛИМАННА КАЛ

Маската за тяло ANCHIALO съдържа всички компоненти, минерали и микрофлора на черноморската луга и черноморската лиманна кал. Продуктът представлява микс от черноморска лечебна кал и стабилизирана черноморска луга. Калта е филтрирана и пречистена от примеси, за да се насладите по най-безопасния начин на нейните доказани ползи върху организма и кожата на тялото.

Предназначение: Маска за тяло, подходяща за всеки тип кожа. Миктроелементите и минералните вещества, прониквайки през кожата, оказват освежаващо, тонизиращо и хидратиращо въздействие на местата от тялото, където се прилага.

МАСАЖИ С МАСЛО ОТ ЧЕРНОМОРСКА ЛУГА

Черноморската луга е природен продукт, съдържащ всички компоненти, характерни за Поморийското и Бургаското солено езеро. Миктроелементите и минералните вещества, прониквайки през кожата, оказват освежаващо, тонизиращо и хидратиращо въздействие върху целия организъм. Високото съдържание на магнезиеви соли я прави изключително ценна за организма.Особено подходяща при ревматизъм, артрози, дископатии, мускулни болки и възпаления на околоставните тъкани.

Масажите с масло от луга се прилага при болки в ставите и мускулите, схващания, артрити, артрози, неврити, възпаления на околоставните тъкани, навяхвания, изкълчвания на стави, счупвания, невралгия, плексити, дископатии и др.

Високото съдържание на магнезий  е незаменим при хора, които страдат от мускулни схващания и спазми в следствие на преумора от работата в офиса или на открито.

Масажите се препоръчва при спортисти след тренировка тъй като спомага за възстановяване на мускулите и ставите.