Микроиглена мезотерапия със Система биологичен пилинг BDR

Re-Action – нова формула буферирани и комбинирани киселини в микромолекули, без дразнещ и иритантен ефект, с доказани резултати и без риск.

Третирането с Re-Action е модерен и професионален метод за лечение на:

• НЕЖЕЛАНА ПИГМЕНТАЦИЯ
• АКНЕИЧНИ И ПРОБЛЕМНИ КОЖИ
• БРЪЧКИ И ЗАСТАРЯВАЩИ КОЖИ
• МАЗНИ/СЕБОРЕИЧНИ КОЖИ
• РАЗШИРЕНИ ПОРИ И ЗАМЪРСЕНИ КОЖИ
• ЗАГЛАЖДАНЕ И ИЗБЕЛВАНЕ

Шест-степенна система за професионално лечение с киселини. Re-Action има способността да се приспособява към всеки тип кожа. Съдържа фруктови (АНА) и Гликолова киселини в концентрация 10%, 20% и 40% natural – за сухи и тънки кожи и 10%, 20% и 40% deep – смесени, мазни и проблемни кожи. Води до постепенно и видимо „излющване” на кожата, дълбочинно почистване и видимо намаляване на несъвършенствата. Регулира мастната секреция, свива порите и заглажда кожата. Подобрява структурата на кожата, чрез стимулиране и ускоряване деленето на клетките, подобрява автохидратационните механизми на кожата. Кожата става по-гладка и изглежда по-млада, като нейният цвят и тен значително се подобряват.

За трайни резултати при кожи без видими дефекти и/или за подържане на кожата „Млада” се препоръчва интензивен лечебен курс минимум 6 терапии по 1-2 седемично, а веднага след това да се ПРЕДПИШЕ на клиента у дома: Re-Action 10%
natural или Re-Action 10% deep (по 2 пъти седмично за 5-10 минути и се
отмива) в комбинация с Re-Charge/Re-Charge N / хиалуронова киселинина/ или Re- lax 3 /филър с ботокс ефект/.