НЕФРИТЕНА ТЕРАПИЯ

Нефритената термотерапия насърчава микроциркуклацията и повишава метаболизма на кожата.

От дълбоки времена нефритът се е считал за първо средство за лекуване на различни заболявания. В много страни по света, сфери от нефрит и досега се използват за масаж на тялото и лицето. Нефритът притежава способността да изглажда кожата на лицето.

В различни медицински книги, издадени на Изток, нефритът е описан като камък, лекуващ поразени органи и способстващ извеждането на шлаките от организма, благотворно влияещ на тъканите. Китайските легенди разказват че императрица Сикси до дълбока старост имала белоснежна кожа на лицето, без бръчки. Тя успяла да запази лицето си младо само благодарение на ежедневния козметичен масаж с помощта на нефритен камък.

Нефритът съдържа всички необходими за човек полезни елементи. По време на масажа полезните минерали се поглъщат от кожата, подобряват кръвообръщението и усилват притока на хранителни вещества. Това помага за запазването на кожата здрава.

Нефритът подобрява имунната система на човека, влияе добре на кожата, подобрява микрокапилярното кръвообръщение като цяло, той забавя процесите на стареене в организма и притежава подмладяващо действие.

Топлинен биоенергиен поток се доставя по естествен път от нефритената глава от Мианмар, която бързо презарежда кожата с природни елемeнти като цинк, магнезий, желязо, мед,хром, манган, кобалт и др, По този начин се прегрупират разрушените им структури, което я прави енергиен нефритен акумулатор.