Перманентен грим

Процедурите на Перманентния грим се извършват Елена Новитская!
 
Шампион на Украйна и Европа за 2020г. и 2021г. по перманентен грим.
 
Дипломиран майстор по перманентно татуиране и дипломиран козметолог с около 14 години опит. Член на журито за PM (перманентен грим) на Асоциацията на майсторите на красотата на Украйна.
 
Тя е обучена и преквалифицирана от най-добрите майстори на Украйна.
 
 
Ако желаете да запишете час за консултация, може да го направите на:
тел.: +359 889 994 909
 
Линк за резервации в салона:

Перманентният грим е вид козметична процедура, при която се използва игла и татуировъчна машина за да се вкара пигмент в кожата с цел да се подобрят визуално черти на лицето. Най-често това са очна линия, устни и вежди.

Може да попаднете и на няколко други имена, които се използват за същата процедура по перманентен грим – интрадермална пигментация, микропигментация и перманентна козметика.

Тази процедура позволява да се подсили цвета на бледите устни или вежди. Неправилните, прекъснати или липсващи вежди могат да се възстановят според желаната от вас форма, а устните с нарушен контур ще изглеждат по-съвършени и естествени от всякакъв друг грим.

С напредване на възрастта, устните започват да губят своите очертания и червеният цвят претърпява намаление на пигментацията. Чрез перманентния грим могат да се коригират тези недостатъци и да се придаде младежка форма на устните.

Колко време издържа този грим?

Естественото излющване на кожата, клетъчното обновяване, процесът „фагоцитоза” (система за автозащита на кожата по естествен път отстранява чуждите тела от организма, каквито са пигментите) – всичко това предизвиква прогресивно отслабване на цвета за един период от една до три години, според интензитета на имплантирания пигмент. Т.е. светлите цветове ще се задържат за по-кратък период от тъмните. Обикновено срокът е 2 до 5 години (след задължителното ретуширане).

Как ще се чувствам след процедурата?

Веднага след сеанса полученият цвят ще е по-интензивен, но постепенно избледнява за около седмица. Около 50% от имплантирания пигмент се абсорбира от организма, а останалия отпада заедно с леките корички, които ще се образуват след повърхностното издраскване на кожата.

Защо да се подложим на микропигментация (перманентен грим)?

Пестите време за нанасяне на грим – особено сутрин. Изключително удобно за заети в професионален или личен план хора, които на всяка цена трябва да изглеждат безукорно. Микропигментацията позволява да се постигне впечатляващ вид само за 5 минути.

Изглеждате добре по всяко време 24 часа в денонощието – не всеки умее да се гримира професионално. Освен това, когато зрението е отслабнало, запазването на отличен външен вид не е никакъв проблем.

Подходящ при всякакви условия – може да се отпуснете на плажа, плувния басейн, сауната и да изглеждате перфектно.