Примиум пакет – VISA CARD

Скъпи приятели,

Възползвайте се от специалния ни „Примиум” пакет:

избран за Вас от нас и нашите партньори

Visa Europe Services Inc. („Visa”)

Платете с Вашата карта VISA GOLD, PLATINUM или INFINITE:

10 бр. LPG процедура цяло тяло + 5 бр. BODY WRAP терапии SLIM CELL и ADIPOCEL – подходяща за отслабване, стягане, намаляване на обиколките, на стойност 630 лв.

и ще получите напълно безплатно – 5 бр. процедури кавитация на корем и паласки или бричове и бедра, на стойност 180 лв.

LPG ПРОЦЕДУРИ ЗА ТЯЛО

Апаратен масаж, увеличаващ с 50 % разграждането на мазнините, активира фибробластите и усилва поддържащата мрежа от колагенови и еластинови нишки. Подобрява кръвообращението и лимфния поток, елиминира задържането на вода в организма.В следствие намалява или премахва целулита, прибира  обиколките в проблемните зони, изглажда, стяга,  тонизира  кожата и оформя контура на тялото.

BODY WRAP ТЕРАПИИ AROSHA

AROSHA бинтове за борба с целулита, тонус, намаляване на мерките, хидратация и предотвратяване на преждевременното стареене на кожата. Стимулира механизма на разграждане на триглицеридите и води до намаляване на теглото. Подобрява вида на портокаловата кожа. Продукта дава възможност да се правят терапии на всички зони на тялото.

Процедурата включва: 1./ гликолов пилинг на проблемните зони в/у които ще се работи;  2./  нанасяне и втриване на ампула/серум/ концентрираният коктейл от активни съставки подготвя кожата за постигане на максимален ефект за третирания проблем/; 3./обвиване с бинт на проблемните зони, в/у бинта се обвива с фолио и спа одеало, продуктите се оставят да действат 30 мин.; 4./ Нанася се финалния продукт с дрениращ масаж: масажен клетъчен крем CELL ACTION, съдържащ растителни екстракти от морски дъб и бръшлян спомагащи за извеждане на шлаките и токсините от тялото, унищожаване на мастните натрупвания, изглаждане и тонизиране на кожата.

УЛТРАЗВУКОВА КАВИТАЦИЯ И RF ОТСЛАБВАНЕ

Апаратът за кавитация използва нискочестотни ултразвукови вълни/ 40KHZ/ за разрушаване на мазнините в организма, което води до общо отслабване и до коригиране формите на тялото. Методът е безвреден, неинванзивен и  посочван, като най-надеждния за разрушаване на мастните депа.

Ефектът от радиочестотния лифтинг е: стягане и подмладяване на кожата, редуциране на мастните натрупвания, скулптуриране на тялото и отстраняване на целулита. Има много добро въздействие в/у пресни белези и стрии.