Пробиване на уши със Система 75 ™

Система 75 ™ осигурява един иновативен начин за пробиване на уши, който е напълно различен от традиционните техники.

Studex 75 е американска система за поставяне на обеци за уши. Системата се отличава от останалите с това, че апаратурата е малка, безшумна и позволява много бързо и точно да се постави обецата.

Процедурата е безболезнена, усеща се само леко ощипване.

Обеците, с които работим, са изработени от хипоалергенна медицинска стомана с много високо качество и разполагаме с голям избор от модели, подходящи за всички възрасти. Тези обеци са позлатени и посребрени, с различен дизайн.

КАК ПРОТИЧА ПРОЦЕДУРАТА И ИМА ЛИ НЯКАКВИ ОГРАНИЧЕНИЯ?

За пробиването на уши няма ограничение във възраст и пол – дупчат се уши на бебета, деца, подрастващи, възрастни. Процедурата протича сравнително бързо и стресът е сведен до минимум, което е особено важно за децата.

Процедурата е стерилна, прилагат се всички правила за асептика и антисептика – използват се медицински ръкавици за еднократна употреба, почиства се ухото, подсушава се, обезболява се, маркира се със специален маркер за разчертаване на мястото, където ще се постави обецата, след което обеците (всяка е в собствена стерилна кутийка) се слагат на апарата.Поставянето буквално е за секунди.

Задължително се попълва информирано съгласие за процедурата.

 

УКАЗАНИЯ ЗА ГРИЖА ЗА УШИТЕ СЛЕД ПРОБИВАНЕ:

За най-добри резултати, използвайте само оригинални продукти от серията „Грижа за ушите след пробиване” на STUDEX®.

Измийте добре ръцете си, преди да започнете процедурата.

Нанасяйте гел или лосион поне два пъти на ден между обецата и ухото на предната и задна част на всяко ухо, без да сваляте обеците. Раздвижвайте обецата напред-назад докато нанасяте продукта.

Пазете пробитото место на ушите от: лак за коса, шампоан, сапун и други препарати. След измиване на косата, ушите се изплакват с бистра вода, подсушават се и се нанася продукта от серията „Грижа за ушите след пробиване” на STUDEX®.

Препоръчително е по време на спорт новопробитото ухо да се поддържа сухо, а след приключване, да се третира с гел или лосион на STUDEX®.

Не докосвайте ненужно ушите и обеците си.

Важно е закопчалката винаги да е позиционирана в прореза на иглената част на обецата, така че да е „щракнала”. Нужно е да има поне малко разстояние между обецата и ухото, с цел да се осигури циркулация на въздух. По този начин се ускорява оздравителният период. Обеца, която седи твърде плътно и покрива пробитото място, може да причини инфекция.

Незначителното подуване и / или зачервяване може да се появи веднага след процедурата по пробиване на ухото – това е нормална реакция на тялото. Това неразположение би трябвало да отмине в рамките на 1-2 часа, при условие че следвате горните инструкции за грижи.

Ако се появи неоправдано силна болка, подуване или зачервяване, потърсете незабавно медицинска помощ.

Подарете на детето си ЗДРАВЕ И КРАСОТА заедно с нас!

Body T@lk beuty & SPA

гр. София, бул. България 83А, х-л Феста София

тел.:  +359 889 994 909

Ценоразпис:

1.Пробиване и поставяне на 1 обеца – 45 лв.

2.Пробиване и поставяне на 2 обеци – 70 лв.