АНТИЕЙДЖ ТЕРАПИИ

КОЛАГЕНОВА ТЕРАПИЯ – COLAGEN FACIAL – изглаждане на мимическите бръчки, премахва признаците на умора, дренаж и силна хидратация

ЕКСПЕРТНА ГРИЖА 1.30 ч

Професионална експертна терапия от анти –ейджинга, комбинира високо технологични продукти и техники на Гатино Дрениращи  багети за за дернаж и лифтинг. Изключителен момент на релаксация за 1.30ч..

Диагностика на кожата – мимически  бръчки  (очи, чело, устни), видими знаци на умора (околоочен контур, сивкав тен). За клиенти с финни бръчки и уморена кожа.

Резултати – Изглажда  мимическите бръчки (очите, челото, устните) и            премахва видимите признаци на умора (околоочен контур и  тен). Силно хидратира.

МОДЕРЕН АНТИЕЙДЖ – ADVANCED SMOOTHING /35+ – попълване на дълбоките бръчки,оформяне на овала, изглажда кожата, хидратация

Професионална, експертна терапия в Анти-Ейджа, с оригинални масажи и продукти за дълъг ефект. Специални  багети за стимулация на кожата и оформяне на овала.  При дълбоки бръчки(назолабиални, чело, пачи крак). За клиенти, които забелязват финните линни да се превръщат в сериозни бръчки. Действие-попълва дълбоките бръчки, изглажда кожата, оформя овала.

 

МОМЕНТАЛЕН ЛИФТИНГ – INSTANT LIFTING /45+ – лифтинг и корекция на видимите хоризонтални бръчки. Лицевия контур е преоформен, кожата е стегната и по-плътна

Професионална експертна терапия от анти-ейджа, с високо технологични формули и масажи за дълготраен ефект, Дрениращи  багети за за стимулация и стягане на кожата.  Момент на релаксация за клиента от 1.30ч. Диагностика на кожата – изразени хоризонтални бръчки и отпусната кожа.

Резултати – лифтинг и корекция на видимите, хоризонтални бръчки. Лицевия контур е преоформен, кожата е стегната и по-плътна

ТЕРАПИЯ ЗА ДЕХИДРАТИРАНА КОЖА С ХИЛАУРОНОВА КИСЕЛИНА AQUAMEMORY – eластична, кадифена кожа, дълбока хидратация, комфорт, свеж тен.

Професионална, основна терапия с оригинални и запазена марка формули, за 1ч., удовлетворява абсолютно всяка жена и нейните изисквания за красота и здрава кожа.

Изключителен момент на релаксация с видими резултати.

Диагностика на кожата – финни линии дължащи се на дехидратация, грапава, белеща се кожа. Оплаквания на клиента – опъната кожа, груба, липса на комфорт.

Резултати  – Еластична, кадифена кожа, дълбока хидратация, комфорт, свеж тен.