ТЕРАПИИ С КОЗМЕТИКА SKEYNDOR

Възстановяваща Терапия За Чувствителна Кожа AQUATHERM

Aquatherm е идеално решение за чувствителна кожа, както и кожа с начален или напреднал стадий на розацея и купероза. Благодарение на високото съдържание на термална вода от Сали де Беарн от френските Пиренеи, професионалната терапия и ежедневните продукти от линията нормализират и успокояват чувствителната и възпалена кожа.

Резултати:  възобновява защитата на кожата към агресивните външни влияния, успокоява дразненето, лющенето и зачервяването на чувствителната кожа, създава усещане за комфорт

Активни съставки: чист колаген от морски произход (99%), термална вода, олигозахариди

КЛИЪР БАЛАНС

За нормализиране на трите главни причинители на проблемна кожа: хиперсеборея, хиперкератоза и склонност на кожата към инфекция.

Формула създадена да нормализира мастната секреция и предотврати появата на петна или малки белези по кожата в резултат на акне. Активните вещества са капсулирани в липозоми, което им помага да действат директно върху мастните жлези и фуликула на косъма, където себумът се задържа.

Активни съставки: екстракт от Астрагалус инкапсулиран в липозомни капсули и Урсолова киселина

Защитен гел: Гел предназначен за третиране и предотвратяване на разпространението на нечистотиите и бактериите, появяващи се при мазна кожа, предразположена към появата на акне. Неговите активни съставки повишават антимикробните пептидни нива на кожата и подобрявайки нейната естествена защита. Формула не съдържа мазнини. Защитен фактор 15.

Активни съставки: Аcetyl Dipeptide-3 Aminohexanoate, екстракция на фенолите на брястнолистното орехче, технология за инкапсулиране с PMMA сфери.

 

HA DINAMIC PROFESSIONAL PROGRAMME

ХИДРАТИРАЩА ТЕРАПИЯ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА – POWER HYALURONIC

Терапията с хиалуронова киселина се препоръчва за всяка възраст и сезон. Основна грижа за нуждите на Вашата кожа. Съдържа хиалуронова киселина с много ниска и висока молекулна маса, които възстановяват баланса на хидратация в кожата до най-малката й съставна част, а именно клетката. Цялостна грижа за кожа с повяхнал вид, бръчки от дехидратация, потъмнен тен, суха, дехидратирана кожа, лющене и петна.

Резултати: хидратира кожата в дълбочина, намалява бръчките от дехидратация, възстановява сухата, дехидратирана кожа

Активни съставки: хиалуронова киселина с много ниска и висока молекулна маса, екстракт от слънчоглед, ксилитол и негови производни

 

ХИДРАТИРАЩА И ЛИФТИНГ ТЕРАПИЯ ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР И МИГЛИ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА POWER HYALURONIC

Тази терапия е отговорът на Скейндор на всички асоциирани с нежната зона от околоочния контур проблеми които са израз на процесите на стареене и умора, а именно отпускане на кожата, мимически бръчки, торбички и тъмни кръгове под очите. Терапията подхранва и се грижи нежно за накъсани и чупливи миглите, като ги прави по-здрави, блестящи и плътни.

Резултати: незабавно освежава кожата от околоочния контур, прави я по-хидратирана, стегната и жизнена, намалява мимическите бръчки и има лифтинг ефект върху отпуснатия горен клепач, подхранва миглите, подобрява микроциркулацията, с което подобрява състоянието на тъмните кръгове и торбичките

Активни съставки: микросфери хиалуронова киселина, екстракт от мимоза, Darutoside, биотин

 

ВЪЗСТАНОВЯВАЩА ТЕРАПИЯ С РЕТИНОЛ POWER RETINOL

Троен възстановяващ анти – ейдж комплекс от три вещества с „ретиноло подобно” действие съставен от чист ретинол, Bakuchoil и водно разтворим екстракт от соя, които подпомагат подмладяващото действие на ретинола. Прекрасна подмладяваща терапия, която възстановява и възобновява структурата на кожата по начин, че тя отново да придобие качествата на младата кожа.

Резултати: «изпълнена», подмладена и стегната кожа, подобрява вида на кожа със следи от акне, изсветлява петната и редуцира следите от фотостареене

Активни съставки: чист ретинол, Bakuchoil, екстракт от соя, невен, антиоксиданти

 

ИЗБЕЛВАЩА ПРОЦЕДУРА DERMA PEEL PRO

Процедура със силно ексфолиращо действие без излющване, която съчетава всички познати на козметологията техники в едно. Мощно оръжие за обновяване на кожата – избелва петната и предотвратява тяхната бъдеща поява като действа на генетично ниво. Комбинацията от гликолова, лимонена и фитинова киселина уеднаквяват цвета на кожата и отстраняват повърхносните петна.

Резултати: избелва петната, ексфолира, уеднаквява цвета на кожата, предотвратява появата на нови петна

Активни съставки: диамантен прах, гликолова киселина, лимонена киселина, фитинова киселина, протеаза

 

АНТИ-ЕЙДЖ ПИЛИНГ DERMA PEEL PRO

Силна пилингова процедура, която съчетава всички познати до момента 5 пилингови техники – апаратура, механичен, химичен, ензимен пилинг и пептиди, за цялостно обновяване и ексфолиране на кожата и подобряване на микрорелефа на зрялата кожа.

Резултати: уеднаквява цвета на кожата, заличава финните линии, обновява и подмладява кожата

Активни съставки: диамантен прах, гликолова киселина, бадемова киселина, млечна киселина, протеаза

 

АНТИ-ЕЙДЖ ТЕРАПИЯ С НЕДИФЕРЕНЦИРАНИ КЛЕТКИ ОТ РАСТИТЕЛЕН ПРОИЗХОД ETERNAL

Богата и луксозна анти-ейдж терапия за първи следи от стареене като повяхнал, отпуснат вид на кожата и следи от фотостареене. Недиференцираните клетки в нанолипозоми подпомагат производството на нови, здрави клетки в кожата и по този начин стимулират обновяването на кожата от вътре навън.

Резултати: по-плътна, подхранена и здрава кожа, забавя процесите на стареене и увеличава дълголетието на кожата

Активни съставки: недиференцирани клетки от ябълка в нанолипозоми, екстракт от Jambu, морски копър, морска лавандула, лупина, хиалуронова киселина с висока молекулна маса + силиций

 

АНТИОКСИДАНТНА ТЕРАПИЯ С ВИТАМИН С POWER VITAMIN C

Витамин С е една от най-ценните активни съставки в дерматологията, известен с многобройните си благотворни ефекти върху кожата. Той е мощен антиоксидант, стимулира обмяната на вещества в кожата и формирането на нов колаген. Терапия с Витамин С на Скейндор е истински мощен антиоксидантен коктейл, който подхранва кожата, придава й бляскав и здрав вид.

Резултати: подхранена, блестяща и здрава кожа, изсветлява петна, стимулира производството на колаген в кожата

Активни съставки: Витамин С, екстракт от нар (Витамин Е и А), чист сок от алое вера

 

„БОТОКС ЛАЙК” ТЕРАПИЯ С ФИЛЪРИ CORRECTIVE

Чрез комбиниране в едно на запълващи техники и вещества, които успокояват контракциите на кожата, терапията Corrective  е прекрасно оръжие за борба с мимическите бръчки, та до най-дълбоки такива. В резултат на ефекта на терапията още след първите няколко процедури бръчките постепенно и естествено започват да изчезват.

Резултати: подобрява състоянието на мимически и дълбоки бръчки, възвръща плътността на кожата, оставя кожата подхранена и хидратирана

Активни съставки: 3 пептида изпълващи и отпускащи контракциите на мускулите пептиди, лиофилизирана хиалуронова киселина

 

ЛИФТИНГ ТЕРАПИЯ GLOBAL LIFT

GLOBAL LIFT (ProGEN-in) e ексклузивна, патентована от Скейндор технология, която се основава на принципа на терапиите спиращи процесите на стареене (връща времето назад в старите клетки и отлага процесите на стареене в новите). Цялостна анти-ейдж стратегия, която има за цел да постигне ремоделиращ ефект върху лицето.

Резултати: ремоделира овала на лицето, изпълва дермата и възстановява загубения от влиянието на процесите на деградация на колагена и еластина обем, намалява дължината и дълбочината на вертикалните бръчки.

Активни съставки: (ProGEN-in) комплекс, екстракт от червен пипер, лупина.

 

POWER OXYGEN – КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЯ С БЛОКАТОРИ ЗА ГРАДСКО ЗАМЪРСЯВАНЕ

Терапия с двойно действие, която възстановява кожата от ефекта на градското замърсяване и я насища с чист кислород. Подходяща за кожа с „уморен”, посърнал и обезжизнен вид, с редуцирани възможности да се защитава от свободните радикали на замърсената градска среда, както и следи от преждевременно стареене и бръчки. Процедурата стимулира насищането с кислород и възстановява нормалните процеси в кожата, стимулира производството на колаген, свива порите, възвръща свежия тен и намалява появата на бръчки.

 

TIMELESS PRODIGY

Лукс в най-мощната анти-ейдж система създавана някога.

25 високо концентрирани съставки ефективни върху 42 000 от съществуващите човешки гени.

3-те най-високо технологични анти-ейдж стратегии подбрани и комбинирани в едно за възвръщането на вечната и съвършена красота.