ТЕРАПИЯ СЪС СТВОЛОВИ КЛЕТКИ възстановяваща сила за кожата

ТЕРАПИЯ СЪС СТВОЛОВИ КЛЕТКИ възстановяваща сила за кожата

Подходящ както за по-млади, така и за по-зрели комбинирани кожи.

Подобрява регенерацията на кожата и защитните ѝ функции. Намалява процесите на стареене.

подобряване на кожната еластичност и блясък, бързо зараставане на рани и белези, повишава метаболизма на епидермалните клетки,  запазва структурата и цялоста на липидите,  редуцира меланина, който е отговорен за появата на пигментни петна.

В терапията се използват Морски стволови клетки от растението Cristemarine (Crithmum maritimum), растящо по бреговете на езерото Бретан Франция. Растителните стволови клетки имат гени много близки до тези на възрастен човек, поставени по правилния начин върху кожата на лицето те имат положително влияние върху нейната жизненост.

Чрез множество клинични експерименти е доказано, че стволовите клетки от Criste Marine съдържат много богат арсенал от “качества на младостта” забавящи стареенето.

Заради качествата, които притежава и влиянието му върху кожата е признат за растението на 21 век с най-много полезни съставки за кожата.

Процедурата включва:

  • ПРЕДИ ПРОЦЕДУРАТА КОЖАТА СЕ ПОЧИСТВА И ЕКСФОЛИРА с почистващо мляко с водорасли и колаген.
  • НЕЖЕН ПИЛИНГ ЗА ЛИЦЕ с перли – Съдържа 31% Калций и 56% протеини и АНА от морски растения, гликани от червени водорасли. Червените водорасли са мощен изсветляващ агент и имат перфектно действие върху пигментацията.
  • Впръскване на СЕРУМ С ЛИФТИНГ ФИЛЪР перлен ефект с хиалуронова киселина, перли и коприна.

Седефения серум е подходящ за всички типове кожа. След употреба кожата е опъната и стегната. Бори се с тъмните петна и Белезите от акне.  Балансира PH на кожата, брадичката, носа и балансира PH на кожата.

  • НАНАСЯНЕ НА МАСАЖЕН МУС С ПЕРЛИ
  • Завършва се с КРЕМ МАСКА ЗА ЛИЦЕ СЪС СТВОЛОВИ КЛЕТКИ възстановяваща сила за кожата.

Маската е пътешествие на младостта за вашата кожа. Маската действа в 2 направления:

  1. Релаксиращ ефект: Леката текстура и приятния й аромат имат релаксиращо действие върху

клиента. Отделя се ендорфин – хормона н щастието.

  1. Ефект на хидратация и анти ейдж. Хидратира кожата в дълбочина, заличава фините линийки

и повдига овала на лицето.

Ползи: Моментален лифтинг и стягане. Заличаване на фините линии и бръчици. Подобрява тургура и структурата на кожата. Подобрява състоянието на липидите и протеините в кожата, отговорни за нейния блясък и сияние