ТЕРАПИЯ С ПЕРЛИ И ЕДЕЛВАЙС ЗА ЛИФТИНГ И БЛЯСЪК

ТЕРАПИЯ С ПЕРЛИ И ЕДЕЛВАЙС ЗА ЛИФТИНГ И БЛЯСЪК

Терапията използва цялата енергия и блясък на перлите, за да я достави на кожата.

Перлите са гранулирани в микро молекули за по-лесно проникване в порите на кожата. Седефеният прах от перлите е богат на био активни молекули. Тези ценни молекули са богати на протеини и аминокиселини, които редуцират фините линии и бръчици, чрез стягане и тонизиране на кожата.

 Процедурата включва:

  • ПРЕДИ ПРОЦЕДУРАТА КОЖАТА СЕ ПОЧИСТВА И ЕКСФОЛИРА;

Почистващото мляко с перли и памук нежно почиства, кожата и грима, оставяйки ефект на копринена ръкавица. OsmocealgueR са активни съставки концентрирани в молекули (osmolyte), които са извлечени от водораслото Laminariadigitata. Те предпазват кожата от дехидратация, като задържат водата в клетките. Екстракта от памук омекотява кожата и я прави копринено гладка.

  • НЕЖЕН ПЕРЛЕН ПИЛИНГ ЗА ЛИЦЕ;

Съдържа 31% Калций и 56% протеини и АНА от морски растения, гликани от червени водорасли. Червените водорасли са мощен изсветляващ агент и имат перфектно действие върху пигментацията на кожата.

  • Впръскване на СЕРУМ С ЛИФТИНГ ФИЛЪР перлен ефект с хиалуронова киселина, перли и коприна в кожата;

Седефения серум е подходящ за всички типове кожа. След употреба кожата е опъната и стегната. Бори се с тъмните петна и Белезите от акне. За нормални и пигментирани кожи.

  • КИСЛОРОДЕН ДУШ С ЧИСТ КИСЛОРОД;

Обработка с накрайник за кислородната терапия насищаща кожата до най-дълбоките слоеве с кислород. Осигурява дълбокото проникване на продуктите и кислород дълбоко в епидермиса чрез поредица импулси с високо налягане.

  • ОБРАБОТКА С НАКРАЙНИК ЗА КРИОТЕРАПИЯ с цел запечатване на нанесените активни съставки и предпазване от външно замърсяване.

  • НАНАСЯНЕ НА МАСАЖЕН МУС С ПЕРЛИ, ЕДЕЛВАЙС, МЕД, ВИТАМИН Е И АРНИКА.

Уникална формула за продължителен масаж, която предотвратява опъването и дехидратацията на кожата. След масажа фините линии и бръчици са заличени. С перлен Блясък.

  • Завършва се с КРЕМ ЗА ЛИЦЕ с хиалурон, витамин Е, ретинол, перли и 7 цветя (вкл. еделвайс).

Еделвайса е най-ценното расение в Алпите, расте на височина до 2700м. Поради суровите условия, в които живее си е изградил няколко защитни механизма. Нансяйки го върху кожата, тя също придобива тези свойства. Най-ценното от които е да задържа влагата.