ТЕРАПИЯ С ПЕРЛИ, ПАМУК И ЧЕРВЕНИ КОРАЛИ за блясък и аnti age

ТЕРАПИЯ С ПЕРЛИ, ПАМУК И ЧЕРВЕНИ КОРАЛИ за блясък и аnti age

Подходящ както за по-млади, така и за по-зрели комбинирани кожи.

 Процедурата включва:

  • ПРЕДИ ПРОЦЕДУРАТА КОЖАТА СЕ ПОЧИСТВА И ЕКСФОЛИРА с почистващо мляко с перли и памук

Нежно почиства, кожата и грима, оставяйки ефект на копринена ръкавица. Osmocéalgue® са активни съставки концентрирани в молекули (osmolyte), които са извлечени от водораслото Laminaria digitata. Те предпазват кожата от дехидратация, като задържат водата в клетките. Екстракта от памук омекотява кожата и я прави копринено гладка.

  • НЕЖЕН ПЕРЛЕН ПИЛИНГ ЗА ЛИЦЕ

Нежен пилинг с перли – Съдържа 31% Калций и 56% протеини и АНА от морски растения, гликани от червени водорасли. Червените водорасли са мощен изсветляващ агент и имат перфектно действие върху пигментацията.

  • Впръскване на СЕРУМ С ЛИФТИНГ ФИЛЪР перлен ефект с хиалуронова киселина, перли и коприна.

Седефения серум е подходящ за всички типове кожа. След употреБа кожата е опъната и стегната. Бори се с тъмните петна и Белезите от акне.Сложете по една капка от серума върху челото, bалансира PH на кожата. радичката, носа и bалансира PH на кожата. узите, след което втрийте с масажни движения до пълното попиване на продукта. Можете да го вкарате с Ултразвук или йонофореза на минус.

Подходящ както за по-млади, така и за по-зрели комбинирани кожи.

  • НАНАСЯНЕ НА САМОЗАТОПЛЯЩ СЕ МАСАЖЕН МУС С ЧЕРВЕНИ КОРАЛИ.

Уникална формула за продължителен масаж, която предотвратява опъването и дехидратацията на кожата. След масажа фините линии и бръчици са заличени. С перлен Блясък.

  • Завършва се с КРЕМ МАСКА С ПЕРЛИ И ЧЕРВЕНИ КОРАЛИ за блясък и Аnti age