ЮМЕЙХО МАСАЖ

Юмейхо – техника за ефективно възстановяване на жизнеността

Традиционният китайски масаж Юмейхо се основава на древната източна доктрина за баланса. Според мъдростта на древните лечители, човешкото тяло има център, разположен в пресечната точка на тазовата линия на Якоби и централния канал на гръбначния стълб. Ако тази област се измести по някаква причина, скелетът се изкривява, нормалното подреждане на органите се нарушава и това неизбежно води до здравословни проблеми.

Какво лекува Юмейхо масажът?

Съвременните хора, жители на мегаполисите, са подложени на физическа бездействие, както никога досега. Мнозина развиват сколиоза от детството. Най-малкото изкривяване на костния скелет дава специфични симптоми. Например, ако в областта на таза по някаква причина е имало изместване на костите от дясната страна, вероятността от нарушения в двигателните функции на стомашно-чревния тракт, жлъчните пътища и черния дроб се увеличава. Хормоналната активност е нарушена: жените имат гинекологични проблеми, а мъжете имат намалена потентност.

Ако има изместване на костите от лявата страна, тогава рискът от заболявания на дихателната и сърдечно-съдовата система се увеличава значително. Което се отразява негативно на качеството на човешкия живот.

С помощта на Юмейхо масаж можете да излекувате:

  •  метаболитна дистрофична артроза, заболявания на опорно-двигателния апарат;
  • метаболитни нарушения, подагра, уролитиаза;
  • вегетативно-съдова дистония;
  • неврози, хроничен радикулит и др.

Освен това масажът помага да се отървете от физически и емоционален стрес, подобрява микроциркулацията на кръвта и лимфата в тъканите, възстановява подвижността на ставите и еластичността на мускулите, подобрява настроението и подобрява работоспособността.

Възстановяването на нормалните анатомични условия за функциониране на органите води до естествено повишаване на имунитета.Copyright 2020 – Body T@lk. All rights reserved.