BODY WRAP ТЕРАПИИ AROSHA

AROSHA бинтове за борба с целулита

AROSHA е козметична линия за body wrap терапии.

AROSHA бинтове се използват за борба с целулита, тонус, намаляване на мерките, хидратация и предотвратяване на преждевременното стареене на кожата.

Бинтовете са за еднократна употреба и са направени от фина памучна материя. Напоени са с активни компоненти.

По време на процедурата кожата постепенно абсорбира активните компоненти, съдържащи се в бинтовете.

В КОИ ЗОНИ СЕ ПРИЛАГАТ БИНТОВЕТЕ AROSHA?
AROSHA терапии с бинтове се правят на различни зони: крака, глутеална зона, корем, ръце и гърди.

КАКВО СЕ СЛУЧВА АКО НЕ СЕ БОРИМ С ЦЕЛУЛИТА?

  • Целулитът е резултат от слабо кръвообръщение и влошено функциониране на лимфната система. Състоянието на целулита може да бъде класифицирано в 4 различни стадия.
  • Целулитът е дисфункция, която не може да бъде решена по естествен начин.
  • Изключително важно е да се третира целулита в ранен стадий с подходящи продукти и апарати, за да се предотвратят физически и физиологични промени.

ФАКТОРИ, КОИТО ПРЕДИЗВИКВАТ ПОЯВА НА ЦЕЛУЛИТ

  • Хормонално предразположение
  • Наследствени фактори
  • Физиологични фактори като стрес (адреналина ускорява натрупването на мазнини).
  • Проблеми с кръвообръщението, причинени от варикозни вени, неправилна стойка, стегнати дрехи.
  • Нездравословен начин на живот: липса на движение, няколко часа сън
  • Къпане с прекалено гореща вода
  • Небалансирана диета

Минимален брой процедури:    6 –10 процедури

Честота 2 /3 пъти седмично

Какви проблеми решават продуктите AROSHA?

AROSHA дава възможност да се правят различни терапии за борба със стрии, локални мастни натрупвания, целулит и за подобряване на гладкостта, хидратацията и тонуса на кожата.

Какви резултати се постигат при първата процедура?

Още след първата процедура е възможно да постигнете загуба на см и цялостно подобрение на вида на кожата: кожата ще бъде по-тонизирана, гладка и стегната благодарение на активните съставки, които се освобождават по време на процедурата.

Колко см мога да загубя след пълен курс процедури с AROSHA?

След 4-та процедура се забелязва значително намаляване на обиколките и подобряване състоянието на целулита.„

Запазват ли се резултатите?

Резултатите са гарантирани след 4-та процедура. Постигнатите резултати ще бъдат задържани, ако клиентът продължи да прави по една процедура месечно и води здравословен начин на живот.

Активни съставки: кофеин/ отлично средство за борба с целулита, подпомага дренажа, детоксикацията и ускорява метаболизма, като намалява задържането на вода/, гуарана/тонизира и изгаря триглицеридите/, escina /противовъзпалителни и съдозащитни свойства, дрениращо действие, подобрява тонуса на вените/, fukus vesiculosus/ морски дъб или кафяво водорасло/: извежда шлаките и токсините от организма и стимулира метаболизма. Наличието на йод спомага за унищожаване на мастните натрупвания в хиподермата.

Процедурата включва:  1./ гликолов пилинг на проблемните зони в/у които ще се работи;  2./  нанасяне и втриване на ампула/серум/ концентрираният коктейл от активни съставки подготвя кожата за постигане на максимален ефект за третирания проблем/; 3./обвиване с бинт на проблемните зони, в/у бинта се обвива с фолио и спа одеяло, продуктите се оставят да действат 30 мин.; 4./ Нанася се финалния продукт с дрениращ масаж: масажен клетъчен крем CELL ACTION, съдържащ растителни екстракти от морски дъб и бръшлян спомагащи за извеждане на шлаките и токсините от тялото, унищожаване на мастните натрупвания, изглаждане и тонизиране на кожата.