УЛТРАЗВУКОВА КАВИТАЦИЯ И ВАКУУМ С RF ЛИФТИНГ ЗА ТЯЛО

УЛТРАЗВУКОВА КАВИТАЦИЯ

Красиво оформеното и стегнато тяло е мечта на всички ни. И въпреки че мнозина вярват, че отслабването е възможно единствено и само с помощта на физическа активност, съвременните козметични процедури ни предлагат различни методи за стопяване на излишните килограми посредством различни процедури.

Кавитацията е една от най-модерните и най-ефективни процедури, които дават видими резултати дори още след първия сеанс върху зоните с мастни натрупвания и целулит.

Как Ултразвуковата Кавитация топи подкожните мазнини?

Ултразвуковата кавитация е неинвазивен метод, с който се постигат много добри резултати в борбата с целулита и мастните натрупвания.

Накрайникът на Ултразвуковата кавитация произвежда звук, които не се чува с човешко ухо. Този звук предизвиква вибрации.

При Ултразвуковата Кавитация най-подходящата честота на вълната е 40 KHz – тази честота достига точно до мастните клетки, без да уврежда организма. Вибрациите на ултразвуковата кавитация представляват положително и отрицателно редуване на звуковите вълни, т.е те предизвикват компресия и декомпресия на мастните клетки между 35 000 и 45 000 пъти в секунда и произвежда силна вълна от налягане. Мембраната на мастната клетка не може да издържи на това налягане и се взривява, а мастното съдържание изтича в междуклетъчното пространство. Така чрез лимфопотока и естествени метаболитни процеси течното мастно съдържание на клетките се изхвърля от организма. Количеството мастните клетки в тялото намалява и се подобрява метаболизма. Резултатите могат да се измерят веднага след първата процедура.

Колко процедури трябва да се направят за видим ефект?

Необходимо е да се направят серия от процедури – обикновено между 6 и 10. Специалистите от студио за здраво тяло Body T@lk препоръчват процедурите да се извършват през 7 дена и да не се обработват повече от две зони наведнъж, за да не се натоварва организма. Използва се контактен ултразвуков гел или специален гел за отслабване.

Защо не може да се обработва цялото тяло едновременно?

След процедурата се освобождава голямо количество мазнина, която буквално се излива в кръвообръщението, което може да натовари черния дроб с преработването и.

За цялото тяло може да са необходими 2-3 месеца.Една процедура за кавитация може да трае 20-40 минути и то само на две от изброените зони по избор: седалище, корем, бедра-вътрешна част, бедра-външна част, бричове, паласки, колена,ръце,прасци.

Какво се препоръчва след такава процедура?

В периодите на провеждане на процедурите, пиенето на много вода (около 2 литра) е задължително, както и ограничаване на мазнините за запазване на дълготрайни резултати.

Какво можем реално да очакваме след като се подложим на Кавитация?

За разлика от вакуумните масажи, Кавитацията разрушава мастните клетки и намалява трайно обиколките и изглажда целулита. Но ако искаме да поддържаме дългосрочни резултати е необходимо да спазваме и определен хранителен и двигателен режим. Добре е поне веднъж месечно да се прави поддържаща процедура.

Случаите, при които не трябва да бъде прилагана процедурата с апарат за КАВИТАЦИЯ:

 1. Открити рани или алергии в зоната на третиране;
 2. Сериозни и прогресивни заболявания (рак, СПИН, хепатит, артрит, епилепсия и прочие);
 3. Сериозни сърдечни проблеми, особено аритмия или пейсмейкър;
 4. Ракови заболявания, заболявания на щитовидната жлеза и др.;
 5. Инфекциозни болести;
 6. Бременност, кърмене, месечен цикъл;
 7. Тежка форма на диабет;
 8. Скорошна операция;
 9. Метални импланти по тялото;
 10. Чернодробни заболявания;
 11. Епилепсия;
 12. Деца и подрастващи;

За постигане на максимално добри и бързи резултати е желателно процедурата Кавитация да се съчетава с вакумен масаж за отслабване и стягане с Радиочестота. Те правят кожата да изглежда стегната и тонизирана.

ВАКУМ С РАДИОЧЕСТОТА ЗА ТЯЛО – RF ЛИФТИНГ

Радиочестотен лифтинг RF e иновационен подход в ремоделирането на тялото, с отслабващ и стягащ ефект на кожата.

Радиочестотен лифтинг на тяло е подходяща процедура за стягане след бременност и цялостно подмладяване на третираните зони. RF лифтингът стимулира образуването на колаген, който е изключително важен за еластичността, младостта и здравината на кожата. Това е неинвазивен метод, който въздейства в дълбоките дермални слоеве с помощта на радиочестотно излъчване. Радиовълните с ниска честота преминават през епидермиса и активират своето действие в дермата. Топлинният ефект възстановява синтеза на еластин и колаген, увеличава обмяната на веществата, повишава тонуса на кожата, и премахва целулита. Процедурата е приятна, усеща се леко затопляне.

Съчетаването на двете технологии засилва значително резултатите, които биха могли да бъдат постигнати при използването им отделно.

 • Мултиполярна радиочестота RF загрява тъканта в дълбочина – стимулира образуването на колагенови влакна и топи мастните клетки;
 • Вакуум масажът ускорява кръвообращението и притока на кръв, така спомага за извеждането на излишните течности и за прочистването на организма от шлаката и токсините;

Загряването на мастните клетки повишава метаболизма им и те намаляват като освобождават течни масти (мастни кисилини) в междуклетъчното пространство, които постъпват в лимфната система, а след това в кръвообращението и през черния дроб се изхвърлят от организма.

RF въздейства върху организма по следните начини:

 • Стягане на кожата;
 • Повърхностно и дълбочинно елиминиране на стрийте;
 • Подобряване на кожната еластичност и блясък;
 • Подмладява и освежава кожата;
 • Стимулира производството на колаген и еластин;
 • Стимулира дейността на клетката;
 • Прибира коремната област след раждане.

Колко процедури трябва да се направят за видим ефект?

Препоръчителния курс от процедури е между 6 и 10. Средна продължителност на една процедура върху зона като корем, седалище или бедра е 20 минути. Работи се с масажно олио.  В края на курса от процедури се наблюдава, значителни подобрения както на тъканта на повърхността, така и в дълбочина.

 

 ПРОЦЕДУРИТЕ СА ОСОБЕНО ЕФЕКТИВНИ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА БЪРЗИ РЕЗУЛТАТИ В КОМБИНАЦИЯ С ЛИПОМАСАЖ НА LPG!