LPG процедури

LPG е френски марка апаратура, изцяло насочена към красотата и здравето на човека. Използваната техника е механична, неинвазивна, безвредна, 100% натурална. Това е първата механична призната техника от FDA за намаляване на обиколките и за намаляване на целулита. Първото и единствено признато устройство от FDA за лимфен дренаж, притежаващо TGA сертификат (Администрация за терапевтични продукти) за терапевтична употреба и има множество клинични проучвания с текущи научни изследвания.

LPG® endermologie® е FDA изчистена, патентована и патентована техника на клетъчна стимулация чрез възпроизводим механичен масаж. Той е 100% естествен и ефективен и е насочен към съединителните тъкани на тялото и лицето, включително кожата, мускулите, кръвта и лимфната циркулация.
Тази техника на механичен масаж осигурява дълбока мобилизация на тъканите в рамките на терапевтичната глава Cellu M6®, с приложения за красота, уелнес, рехабилитация, спорт и естетична медицина. Техниките за LPG® са неагресивни и неинвазивни, без престой и без известни странични ефекти.
Използвайки патентовани лечебни глави LPG®, нашите устройства са оборудвани с патентована технология за тяло с независим моторизиран валяк (IMR) и патентована технология за лице с моторизиран пулсиращ капак (MPF), заедно със система за аспирация, която обхваща кожната гънка, за да стимулира нежно тъкани на тялото и лицето.
Еndermologie® е първата технология в света, която е получила разрешение за FDA за лечение на целулит. Повече от 30 години LPG® разработва неинвазивни технологии както за естествена красота, така и за модерни терапевтични процедури. Ползите от LPG® техниките са доказани и от над 145 реномирани научни изследвания.
LPG® устройствата са разрешени от FDA от 1999 г. и отговарят на всички международни стандарти за качество.

Студио за здраво тяло Body T@lk разполага с 2 от най-новите апарати на LPG: АПАРАТИ LPG : CELLU M6 INTEGRAL & CELLU M6 ENDERMOLAB

Апаратите са от най-новото поколение апарати на LPG и предоставят най-модерните Lipomassage и Endermolift техники за прецизна работа и резултати за лице и тяло.

КАКЪВ Е РЕЗУЛТАТЪТ ОТ LPG МАСАЖА?

При LPG масажа мазнините се освобождават по-лесно, фигурата видимо е по-оформена, излишните натрупвания ги няма, особено тези от които винаги сте искали да се отървете. Увеличаване разграждането на мазнини с 70%.

LPG масажът спомага за стягането на кожата след раждане като активира фибробластите и се усилва поддържащата мрежа от колагенови и еластинови нишки, което тонизира и стяга кожата. Ето защо LPG масажа е ефективен за премахване на корема след раждане.

 • премахване на мастни натрупвания, които не се повлияват от спорт и диета;
 • намаляване на обиколка в определена зона;
 • стягане на отпусната кожа;
 • елиминиране на задръжката на течности в долни крайници по време на бременност;
 • възстановяване след бременност;
 • намаляване на симптомите на венозна недостатъчност;
 • травматични отоци;
 • терапия преди и след липосукция;
 • терапия за изглаждане на целулита;
 • терапия за стягане и оформяне на контура;

ВИДОВЕ ПРОЦЕДУРИ ТЯЛО

Процедурите за тяло се извършват със специално индивидуално трико.

В студио за здраво тяло Body T@lk можете да намерите LPG масаж за премахване на целулит, премахване на корем, премахване на бричове, стягане на кожата след раждане. LPG масаж за проблемни зони – корем, паласки, брич, ханш, колена – без целулит, без излишни натрупвания, по-стегната кожа.

LPG масажът ще реши проблемите с излишни мазнини само на едно място. Ще се погрижи за излишните мазнини независимо от здравословния си начин на живот. LPG процедурата премахва корема, който имате въпреки коремните преси които правите. LPG масаж се прилага с апарат LPG, който е патентован в борбата с целулита. Балансът между продукцията и разграждането на мазнини е естествен процес в мастните клетки. Въпреки перфектния здравословен начин на живот, обаче, процесът на натрупване на мазнини се увеличава с времето. За това дори и най-известните световни звезди използват LPG за премахване на целулита и мазнините.

CELLU M6 се превърна в машина с култов статут, защото е единствената машина, способна да третира целулит, отпусната кожа и мастни натрупвания.

LPG е 100% естествена, механична, клетъчна стимулация, която обновява по естествен път клетъчната активност!

LPG техниката е единствената механична, естествена и неагресивна техника, която незабавно разгражда мастните натрупвания и стяга отпуснатата кожа.

Само за 12 процедури постигаме:

 • 70 % по-бързо разграждане на мазнините.
 • 240 % по-голямо производство на колаген.
 • 140 % по-голямо производство на еластин.Лесно е: колкото повече процедури правите, толкова по-добре ще се чувствате – и толкова повече ще си личи!

Ексклузивната патентована технология на LPG (а именно: независими моторизирани валяци: ROLL’In, ROLL’Up и ROLL’Out) могат да захващат повече от 300 кожни гънки, за да доведат до целени процедурни резултати, които могат да бъдат прецизно адаптирани към всеки генотип тяло и проблемна област (целулит, отпусната кожа, задържане на вода, упорити мастни натрупвания, или несиметрия между лявата и дясната страна на ханша).

Различните LPG рол действия подсилват интензивните биологични реакции: стимулацията на мастните клетки реактивира елиминирането на устойчивите мазнини и стимулира фибропластите и обновява производството на колаген и еластин. След 6 сесии, упоритите мастни натрупвания изчезват, линиите са рескулптурирани, целулитът е изгладен, а отпуснатата кожа е стегната по естествен път. Сесия след сесия, качеството на кожата се подобрява и фигурата е все по-тонизирана.

КАК РАБОТИ LIPOMASSAGE?

Процедурите се направляват с новата Ergodrive работна глава, която се отличава с LPG патент, те са независими, моторизирани ролери. ROLL’In, ROLL’Up и ROLL’Out действия нежно и едноверменно с това интензивно подготвят кожната тъкан за елеминирането на мастните натрупвания, реватализира кръвната и лимфната циркулация (т.е. ROLL’Up), и реактивира липолизата (ROLL’In е действие, отговорно за повече от 70 % от елиминирането на мазнините). С разнообразните, ротационни и различаващи се ROLL техники, LIPOMASSAGE също така може да стимулира производството на колаген и еластин, а освен това стяга отпуснатата кожа (т.е. ROLL’Out).

С най-новата CELLU M6 технология и последната Ergodrive работна глава, естествената липолиза (т.е. изгаряне на мазнините) се увеличава с повече от 70 %.

Endermologie третира съединителната тъкан с козметични и терапевтични проблеми.

Endermologie е първата в света патентована технология за борба с целулита. Това е напълно неагресивно третиране, започнало преди повече от 17 години, което сега се използва по целия свят от клиники, както и от пластични и козметични хирурзи, центрове за красота и фитнес, и от терапевти.

С Новата работна глава ERGOLIFT се получава двумерна механична стимулация на LPG (Mécano-Stimulation): вертикална (последователни всмуквания), която стимулира кожата в различна дълбочина и хоризонтална (пулсации на клапетите), която контролира сигнала, изпратен към избраната клетка (разграждане на мазнини, дрениране, попълване, стягане или насищане с кислород).

Апаратния масаж, увеличаващ с 70 % разграждането на мазнините, активира фибробластите и усилва поддържащата мрежа от колагенови и еластинови нишки. Подобрява кръвообращението и лимфния поток, елиминира задържането на вода в организма.В следствие намалява или  премахва целулита, прибира  обиколките в проблемните зони, изглажда, стяга,  тонизира  кожата и оформя контура на тялото.

КАК ДЕЙСТВА LPG МАСАЖА?

При LPG масажа патентованата механична стимулация на ролките на апарата LPG реактивира процеса на разграждане на мазнини чрез дълбоко дразнене в ядрото на мастната клетка. По този начин се активира метаболизма й. LPG масажа е отличен метод за борба с целулита.