ЛУКСОЗНИ ANTI-AGING ТЕРАПИИ

TIMELESS PRODIGY

Лукс в най-мощната анти-ейдж система създавана някога.

25 високо концентрирани съставки ефективни върху 42 000 от съществуващите човешки гени.

3-те най-високо технологични анти-ейдж стратегии подбрани и комбинирани в едно за възвръщането на вечната и съвършена красота.

Описание

Детоксиращ гел с шампанско
Гел, който променя текстурата си в продължение на работата с него. Съдържа екстракти от френско шампанско и детоксиращи полизахариди, комбинирани с естествени неомазняващи масла, които се разстилат по кожата нежно и позволяват на клиента да се наслади на богат, детоксиращ ритуал. Продуктът се почиства лесно с вода поради специфичната си формула, която го превръща в почистващо мляко след добавяне на вода, което лесно се отмива.
Основни съставки: екстракт от шампанско, детоксикиращи полизахариди.

Ампула с 5 растежни фактора
Течен гел, който е направен от разтворими протоглюкани и 5 растежни фактора, подбрани заради тяхната сила да подмладят вида на кожата и подобрят нейното качеството.
Основни съставки: 5 растежни фактора, водноразтворими протоглюкани.

Концентрат от недиференцирани клетки на Rosa damascena
Продукт, който съдържа хиалуронова киселина с много ниска молекулна маса, която стабилизира прекрасно 6 мил. недиференцирани клетки от масло от Rosa Damascena.
Основни съставки: 6 мил. недиференцирани клетки от Rosa Damascena, хиалуронова киселина с много ниска молекулна маса, биоактивен микроколаген.

Колагенова 3D маска (лице и шия)
Маска с натурален колаген, която стимулира и стяга кожата. Маската е създадена по начин да се адаптира лесно и увеличи многократно благотворното действие на Антиоксидантния мултивитаминен коктейл.
Основни съставки: натурален колаген.

Антиоксидантен мултивитаминен коктейл
Интензивен комплекс богат на витамини, който придава жизненост на уморената и зряла кожа. Витамините взаимно подпомагат действието си като доставят мощно антиоксидантно оръжие на кожата.
Основни съставки: витамини B3, B5, Вит. С.

Възстановяващ плътността на кожата крем с бял трюфел
Изключителен крем създаден с екстракт от бял трюфел от областта на Пиемонте, Италия. Активен върху над 40 000 гена с анти-ейдж действие.
Основни съставки: Teprenone (GGA), камбуча чай, вит. В7, аминокиселини, екстракт от овес, бисаболол, алантоин, серамиди.

Eternal – професионална анти ейдж терапия с недиференцирани клетки

Богата и луксозна анти-ейдж терапия за първи следи от стареене като повяхнал, отпуснат вид на кожата и следи от фотостареене. Недиференцираните клетки в нанолипозоми подпомагат производството на нови, здрави клетки в кожата и по този начин стимулират обновяването на кожата от вътре навън.

Резултати: по-плътна, подхранена и здрава кожа, забавя процесите на стареене и увеличава дълголетието на кожата.

Описание:

КОНЦЕНТРАТ ПРОТИВ БРЪЧКИ С ДЕЙСТВИЕ В ДЪЛБОЧИНА – Съвкупност от вещества, които подобряват разтворимостта на основните активни съставки. Повишава нивото на ефективност на козметиката и степента на проникване на активните съставки в кожата. Подсилен с алфа-хидроксилни киселини (плодови киселини) и натурални масла, които действат непосредствено върху бръчките, като постигат забележителни резултати.

НАНОЛИПОЗОМЕН КОНЦЕНТРАТ ОТ НЕДИФЕРЕНЦИРАНИ КЛЕТКИ ОТ РАСТИТЕЛЕН ПРОИЗХОД – Много концентриран биологически продукт създаден от нанолипозомни недиференцирани клетки от растителен произход. Съживява недиференцираните клетки на епидермиса като стимулира синтеза на хранителни вещества в кожата. Така тя възстановява обема, който е загубила през годините. Концентратът е подсилен със салицилова и хиалуронова киселина за получаване на невероятен незабавен изглаждащ ефект.

КРИОГЕНЕН ЛИФТИНГ ЕФЕКТ –  Продукт, съдържащ криогенни съставки, които намаляват външната темпертаура на епидермиса и задържа недиференцираните клетки от растителен произход в кожата. Има силно и дълготрайно действие в борбата с бръчките. Обогатен е с иновативни козметични съставки, които незабавно стягат кожата и създават естествен дълготраен лифтинг ефект.

ПОЛИМЕРИЗИРАНА КРЕМООБРАЗНА БАЛАНСИРАЩА МАСКА – Кремообразна полимеризирана маска с действие в три насоки: благодарение на богатото на серамиди съдържание възобновява защитната функция на кожата; посредством поетапното освобождаване спомага постепенното проникване на активни съставки; с помощта на механизъм на естествена обмяна балансира нивата на омекотяващите съставки, които подхранват повърхността на кожата и така спомага за нормализирането на сухата или мазна кожа.

Активни съставки: нанолипозоми от недиференцирани клетки с растителен произход; мастноразтворим екстракт от морски копър; екстракт от семена на лупин; мастноразтворим екстракт от цветето акмела; мастноразтворим екстракт от морска лавандула; чиста вода от Швейцарските глетчъри;

ТЕРАПИЯ С ФИЛЪРИ CORRECTIVE

CORRECTIVE е неинвазивно решение за всички проблеми свързани с процесите на стареене, а именно загубата на обем и плътност на кожата, отпускане, мимически и дълбоки бръчки. Терапията съчетава най-успешните методи за неинвазивно третиране на засегнататите от процесите на стареене участъци, а именно ПИЛИНГ (изглаждане на повърхността на кожата и подобряване на нейната структура), ИЗПЪЛВАНЕ (филър действие на местата с видими бръчки) и СТЯГАНЕ (повишаване на плътността на кожата и нейния тугор).

Описание:

PEELING MASK – Пилинг маската дълбоко обновява кожата и благоприятства действието на активните съставки, които ще се прилагат по време на следващите стъпки от процедурата. Напоена е с биологичен пилинг, който в същността си е комплекс от биомиметични пептиди, които се използват при третиране и регенерация на тъканите на външните слоеве на кожата. Подходящ дори и за най-чувствителната кожа.

EXPRESSION LINES CONCENTRATE – Концентратът за изглаждане на бръчките, направен с пре-и постсинаптични, комплементарни, релаксиращи мускула пептиди с COSMETIC DRONE технология, за по-интензивно и дълготрайно изпълващо и лифтинг действие.

DERMAL-FILLING CONCENTRATE – е концентрат, богат на активни съставки, които помагат да се уплътни вътрешната тъкан на кожата, за да изглежда  тя по-стегната и по-плътна.

CAVIAR DISCS – Дисковете с хайвер и полизахариди от морски произход. Подпомагат засилването на абсорбацията и фиксирането на действието на активните съставки върху кожата.

RELAXING MASK WITH JASMIN – изглаждаща маска, която позволява да се намалят микро контракциите на мускулите на лицето, които причиняват мимически и дълбоки бръчки. Съдържа невроинхибитор и екстракт от жасмин. Има лифтинг ефект.

INTENSIVE DERMAL-FILLING CREAM SERUM – серумът, който има интензивно „филър“ действие. Съдържа микросфери с хилауронова киселина с висока и ниска молекулна маса и глюкоманан. Сферите проникват в повърхността на кожата и бързо набъбват, запълвайки бръчките и мимическите линии.

GLOBAL LIFT (ProGEN-in)

Eксклузивна, патентована от Скейндор технология, която се основава на принципа на терапиите спиращи процесите на стареене (връща времето назад в старите клетки и отлага процесите на стареене в новите).   Цялостна анти-ейдж стратегия, която има за цел да постигне ремоделиращ ефект върху лицето.

Резултати: ремоделира овала на лицето, изпълва дермата и възстановява загубения от влиянието на процесите на деградация на колагена и еластина обем, намалява дължината и дълбочината на вертикалните бръчки.

Активни съставки: (ProGEN-in) комплекс, екстракт от червен пипер, лупина

Описание:

АКТИВИРАЩ СТЯГАЩ ГЕЛ –  Успокояващ немазен гел, който подпомага лифтинг масажа на лицето. Стяга и повдига контура.  Активни съставки:  екстракт от горчивче, микроалги (Clhorella Vulgaris),  пробиотик, аминокиселини.

ЛИФТИНГ СЕРУМ  –  Серум, който произвежда цялостен лифтинг ефект върху кожата. Специално създаден да третира отпуснати участъци на зряла кожа с или без следи от фотостареене. Съдържа хидролизиран колаген и органичен силикон, който подобрява поддържащите функции на кожата.

Aктивни съставки: биомиметичен пептид, дериват на Елафина, черен пипер, колаген, органичен силикон.

МАСКА С НЕЗАБАВНО ДЕЙСТВИЕ –  Лифтинг маска за лицето и деколтето с ефект – изглаждане на бръчки. В същността си представлява пач, който дава невроятни непосредствени резултати., повдигайки и фиксирайки контура/овала на лицето.

Aктивни съставки: екстракт от мая, азиатска центела, алое вера.

ЛИФТИНГ КРЕМ – Крем за лице и деколте на основата на [ProGEN-in] технологията. Козметика от ново поколение за цялостно стягане на кожата и изпълване и ремоделиране на контура.

Aктивни съставки: [ProGEN-in] технология, екстракт от микроводорасли и лупина.

POWER OXYGEN – КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЯ С БЛОКАТОРИ ЗА ГРАДСКО ЗАМЪРСЯВАНЕ

Терапия с двойно действие, която възстановява кожата от ефекта на градското замърсяване и я насища с чист кислород. Подходяща за кожа с „уморен”, посърнал и обезжизнен вид, с редуцирани възможности да се защитава от свободните радикали на замърсената градска среда, както и следи от преждевременно стареене и бръчки. Процедурата стимулира насищането с кислород и възстановява нормалните процеси в кожата, стимулира производството на колаген, свива порите, възвръща свежия тен и намалява появата на бръчки.

Описание:

КИСЛОРОДЕН МАСАЖЕН ГЕЛ – Реминализиращ масажен гел, идеален за подготовка на кожата за кислородна процедура. 50мл.

Основни съставки: екстракт от Palmaria palmate (алги), магнезиев аспартат, цинков и меден глюконат.

СПРЕЙ С ЧИСТ КИСЛОРОД – Интензивен, обгръщащ кожата с нежен воал от кислород спрей. Съдържа чист кислород и перфлуородекалин – молекула която задържа кислорода в кожата. 30мл.

Основни съставки: кислород (60%), перфлуородекалин (5%)

КОНЦЕНТРАТ С КИСЛОРОД – Концентрат, който съдържа екстракт от латинка спомагащ за оксигенацията на кожата и активирането на естествените й процеси на адаптация към стрес от недостига на кислород. 6 х 3 мл.

Основни съставки: екстракт от латинка

ДЕТОКСИКИРАЩА МАСКА – Освежаваща маска за лице потопена в пречистващи екстракти, които помагат на кожата да се детоксикира и защити от свободните радикали причинени от процесите на окисление. 6 х 45 мл.

Основни съставки: екстракт от малахит, вит. В3, екстракт от кресон в липозомна структура

ЗАЩИТЕН КРЕМ – Крем с изразено действие срещу градското замърсяване за лице и деколте. Формулата му съчетава пребиотици, които подобряват бактериалната флора на кожата и създават защита срещи градското замърсяване. 10 мл

Основни съставки: защита от градското замърсяване, пребиотични олигозахариди.