ПРОФЕСИОНАЛЕН ГРИМ

Професионален грим е услуга, която Студио за здраво тяло Body T@lk ви предлага към палитрата от декоративни разкрасяващи процедури.

Марките, които използваме са: KRYOLAN, INGLOT и M.A.C.

Марката KRYOLAN предоставя своите продукти на филмовата, театралната и телевизионната индустрия вече над шейсет и шест години, което ги прави една от първите в света професионални марки за грим. Днес те са избор номер едно на професионална козметика за гримьорите по цял свят, благодарение на широката гама от над 16 000 висококачествени продукти за гримиране и аксесоари.

INGLOT COSMETICS в момента е един от водещите световни производители в декоративната козметика и с присъствие на всички големи форуми и събития за красота по целия свят. От Седмицата на модата в Ню Йорк, Милано и Париж до много ТВ предавания или мюзикъли на Бродуей. Inglot успя да са съчетае последните научни иновативни технологии в козметиката с интензивни и живи цветове. Всеки продукт се състои от висококачествени съставки.

M·A·C е водещ бранд в професионалния грим с ненадминат опит в света на грима. M.A.C стои зад кулисите на над 200 ревюта по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж. Марката подпомага и модните седмици в градове по целия свят – в Атина, Копенхаген, Делхи, Сингапур, Нова Зеландия и Москва.

M·A·C подчертава разнообразието и ИНДИВИДУАЛНОСТТА – продукти са предназначени за всички възрасти, всички раси и полове.

Ние от Body T@lk използваме професионалните гримове с тези марки, за да можем да предложим на нашите клиенти един наистина траен и съобразен до най-малкия детайл с индивидуалностите на кожата им грим.

Професионален грим за специални поводи. Ако имате нужда да изглеждате зашеметяващо и неотразимо за вашата сватба, абитуриентски бал, фотосесия, парти, друг повод или просто за да се поглезите, заповядайте при нас!

Гримираш се всекидневно, но имаш усещането, че би могла да го правиш по-добре? Заповядай при нас и ние ще те научим да се гримираш по начин, по който не си си и мечтала!

  • Индивидуални курсове за дами, желаещи да се научат да гримират себе си професионално