Партньори

Санте БГ

Санте БГ е официален представител за България на френската козметична марка Gatineau и световноизвестните уреди LPG. Фирмата е създадена 2006 година, като вече присъства на пазара близо 10 години.

Екипът на Санте БГ се стреми да удовлетвори и най-високите изисквания като предоставя възможност да моделирате.

Вашия външен вид с иновативни продукти с доказана в годините история.

гр. София, п.к.1408

бул. „Витоша” 192, вх.Б (до магазин Фантастико), ет.2, ап.4

моб.: 0888 44 11 93
стац.: 02/ 852 00 99

E-mail: [email protected]

https://santebg.com/

TRADINGBULG LTD.

гр. София

моб.: 0884 971 597

гр. Варна

моб.: 0878 971 808

Email: [email protected]

http://tradingbulg.com/

Официален вносител на:

We Collagen

We Collagen е официален представител на бранда Skin Collagen® от Финландия. При нас ще намерите 100% натурален Колаген за Кожа, Стави, Кости и Тяло. Доказано високо качество от водещия производител на колаген продукти и хранителни добавки в света.

Финландската фирма има дългогодишен опит в производството на хранителни добавки. Собственикът й – Петри Тика има над 20 години практика, специалист и учен в сферата, който има много натрупани познания и прекарва ежедневието си в проучвания за постигане на все по-ефектни и иноватини продукти. Идеологията на собственика, която се споделя и от всички партньори на фирмата, е създаването на високо качество продукти за здравословен и по-добър начин на живот, без никакви компромиси. Интересно е да разкажем как Петри не допуска китайски материали и да издадем, че самата опаковка се прави в Швейцария. Фирмата П-Стоур Оу има портфолио от стотици продукти, като най-бързо разрастваща се линия е тази с трейдмарк Skin Collagen®. В момента добавките са водещи в Скандинавите, дистрибутират се по цял свят, като: Близкия Изток, Азия и Европа.

 

We Collagen държи правата за дистрибуция на серията Колаген продукти на територията на България. Дружеството ни е оторизиран дистрибутор, като дейността му е в съответствие с приложимото законодателство и с изискванията на Българската агенция по безопасност на храните, която е надлежно уведомена за разпространението на хранителните добавки от серията Колаген.

 

гр. София

кв. Дружба 2

Клиенти: [email protected]

Бизнес: [email protected]

Медия и реклама: [email protected]