Ламиниране и Поставяне на 3, 4 и 5D мигли

Body T@lk ви предлага най-новата и естетична технология за удължаване и сгъстяване на мигли  – „3, 4 и 5 D мигли“ и Ламиниране на мигли.

3D метода е нов, щадящ метод за поставяване на изкуствени мигли косъм по косъм, който се различава от традиционните начини за удължаване по това, че сега вече можем да добавяме по 3,4 или 5 копринени миглички към всяка ваша естествена.

При ‘D’- метода се използват изключително финни, естествени или синтетични косъмчета, от които се оформя снопче и на всяко око могат да се поставят от 200 до 900 косъмчета! В този случай обема е много по-богат и самия завършек по-естествен.

Самите косъмчета са от коприна, използват се изключително щадящи материали и тъй като миглите са по-леки от стандартните, усещането накрая е като за пеперудени криле.

ЛАМИНИРАНЕ НА МИГЛИ

Дълготрайно извиване на мигли, или така нареченото ламиниране е една ефектна и безвредна процедура, която не уврежда собствените мигли.

Ефектът от ламинирането може да трае от 1 до 3 месеца, това зависи от смяната и растежа на естествените мигли.

Какво представлява ламинирането на мигли? 

За процедурата също се използват кератинови съставки. Кератинът е много силен белтък, който влиза в състава на косата и ноктите, точно той ги заздравява и ги пази от това да не се накъсват и чупят. Кератинът помага на косъмчетата да станат по-плътни и здрави. Укрепващо действие оказват и други компоненти, влизащи в състава.

Самата процедура придава на миглите изумителна извивка, те стават пищни, изравнени една с друга като в холивудски филм. Също така могат да се боядисват, така че придобиват наситен цвят, което прави очите по-ярки и изразителни.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Както при всяка друга процедура, при ламинирането има някои противопоказания и ограничения:

  • Алергия към някоя от съставките на сместа;
  • Болест на лигавицата на очите;
  • Бременност или кърмене;
  • Операция;
  • При поставяне на перманентен грим на клепачите може да си направите ламиниране 3 седмици след това;
  • При много къси мигли може да се появи неочакван ефект;
  • Ако планирате за в бъдеще удължаване на миглите, лепилото може да не се захване, тъй като в ламиниращия състав има много масла.