Поставяне на 3, 4 и 5D мигли

Поставяне на 3D мигли

Поставяне на мигли косъм по косъм

Поставяне на 3D мигли

Студио за здраво тяло Body T@lk ви предлага най-новата и естетична технология за удължаване и сгъстяване на мигли  – „3, 4 и 5 D мигли“ и поставяне на мигли „Косъм по косъм“.

Косъм по косъм или ЗD мигли

При метода “косъм по косъм” долният клепач се изолира от горния с помощта на специални колагенови лепенки, след това миглите на горния клепач се почистват и поставянето, на предварително избрания размер косъмчета, може да започне. Към всяка една естествена мигла се залепя един изкуствен косъм и за това е нужно специално антиалергично лепило, тъй като се работи излючително близо до очната ябълка.

При метода “косъм по косъм” косъмчетата са по-плътни от естествените мигли и на всяко око се поставят около 100 косъма.

3D метода е нов, щадящ метод за поставяване на изкуствени мигли косъм по косъм, който се различава от традиционните начини за удължаване по това, че сега вече можем да добавяме по 3,4 или 5 копринени миглички към всяка ваша естествена.

При ‘D’- метода се използват изключително финни, естествени или синтетични косъмчета, от които се оформя снопче и на всяко око могат да се поставят от 200 до 900 косъмчета! В този случай обема е много по-богат и самия завършек по-естествен.

Самите косъмчета са от коприна, използват се изключително щадящи материали и тъй като миглите са по-леки от стандартните, усещането накрая е като за пеперудени криле.