BODY SCULPT – АНТИЦЕЛУЛИТНИ ТЕРАПИИ :

АНТИЦЕЛУЛИТНА ПРОГРАМА ЗА УПОРИТ ЦЕЛУЛИТ BODY SCULPT

Интензивна отслабваща програма с изгарящо мазнините и дрениращо действие. Съдържа кетони от малини и зелено кафе, глауцин, кофеин и деривати 5%, карнитин 3%, Мате, чист колаген и отслабващи растителни екстракти.

Програма, която третира и най-упоритият целулит и възвръща гладкия, хубав вид на кожата.

АНТИЦЕЛУЛИТНАТА ПРОГРАМА ЗА УПОРИТ ЦЕЛУЛИТ съдържа няколко продукта, които се нанасят без отмиване и които стимулират „топенето” на мастните натрупвания, подобряване на вида на „портокаловата кожа” и превенцията на появата на целулит в третираните места.

Активни съставки: кетони от малини и зелено кафе, глауцин, кофеин и деривати 5%, карнитин 3%, Мате, чист колаген и отслабващи растителни екстракти.

Процедурата започва с:
ЗАГРЯВАЩ СЕРУМ С ЕФЕКТ НА РАДИОЧЕСТОТА
Концентрат, който има благотворно, недразнещо загряващо действие, което наподобява действието на радиочестота. Той активира най-горния слой на кожата и загрява третираната зона, като създава идеални условия за процес на изгаряне на мазнини и премахване на подхожните мазнини и целулита. Съдържа екстракти от пелин и естери.

Процедурата продължава с:
ИЗГАРЯЩ МАЗНИНИТЕ СЕРУМ С ЕФЕКТ НА УЛТРАЗВУК
Ионизиран професионален биоактивен серум, който е създаден за да третира проблемите свързани с упорития целулит. Подобрява вида на портокаловата кожа и подпомага отслабването чрез ефект подобен на ултразвука. Обогатен с малинови кетони и други антицелулитни съставки, които стимулират изгарянето на излишните мазнини. Съдържа Глауцин, малинови кетони, кафеин и деривати 5%, карнитин 3%.

Процедурата завършва с:
ОФОРМЯЩА ТЯЛОТО МАСКА
Обвивка за тяло, която позволява ремоделиране на силуета и процеси на отслабване. Нормализира външния вид на кожата, като я прави по-гладка и копринена. Съдържа екстракт от зелено кафе, колаген и пречистващи съставки, които подобряват отпунатия вид на кожата, следствие от задържането на течности и недостиг на тонус. Съдържа зелено кафе, Йерба мате, колаген и растителни екстракти.

Процедурата продължава около 75 минути.
Една процедура седмично се препоръчва в поредица от общо 6 последователни процедури за оптимални резултати.

ДРЕНИРАЩА ТЕРАПИЯ BODY SCULPT

Дренираща процедура с бързо действие и охлаждащ ефект, която намалява естетическия ефект на „мекия целулит”, стяга, редуцира и оформя контура. Продуктите от терапията намаляват ефикасно обема на третираната зона, с помощта на растителни и екстракти от водорасли.

Ремоделиращите ленти охлаждат и редуцират чувството на подуване и тежест с помощта на високата концентрация на термални соли (12%) и вода от норвежките глетчъри.

Активни съставки: термални соли от Сали де Берн (12%), вода от норвежките глетчъри, екстракти от цвят от син лотос, червен пипер, червени водорасли (Palmaria palmata) и морски планктон (Artemia salina)