SPA SENSES

РЕМИНЕРАЛИЗИРАЩ РИТУАЛ – ХИДРАТАЦИЯ И СТЯГАНЕ – СКРАБ  + ОБВИВКА С ХЕМАТИТ + МАСАЖ                                                                          

Реминерализиращите и силно стягащи свойства на екстракта от хематит и органичната кал обгръщат кожата ви, оставяйки я копринена и стегната, готова да получи масажа, който кулминира този ритуал. Създаден за кожа, която изисква допълнителна хидратация.

Пилинг за тяло с термални соли

Ексфолиращите солни частици, вековен скъпоценен камък от Salies-de-Béarn, съдържат концентриран състав от минерално съдържание за интензивно обновяване на кожата и освежаващо и енергизиращо сетивно изживяване. Ревитализира тялото. Ексфолира, освежава и енергизира, с термални соли с обновяващ ефект върху кожата.

Oбвивка с хематит

Тази обвивка укрепва естествените защитни сили на кожата с екстракт от хематит, органична кал и вода от Salies-de-Béarn. Природата възстановява кожата със своя стягащ и реминерализиращ ефект.

Масажно масло с индийски подправки

Индийски подправки, кокос, сусам и черен кимион отпускат всички сетива, придавайки на това масажно масло за тяло балансиращ ефект. Природата помага да възстановим баланса на нашето тяло и ум и да възстановим кожата.

 

ЕНЕРГИЗИРАЩ РИТУАЛ – БЛЯСЪК – СКРАБ + КРЕМООБРАЗНА ОБВИВКА СЪС САПФИР + МАСАЖ

Тази нежна обвивка със сапфирени частици е сладка ласка на природата, която придава на кожата ви блясък и енергия, дълбоко ревитализира и оставя тялото готово за наистина релаксиращи процедури. Идеален за кожа, нуждаеща се от дълбоко обновяване.

Пилинг за тяло с термални соли

Ексфолиращите солни частици, вековен скъпоценен камък от Salies-de-Béarn, съдържат концентриран състав от минерално съдържание за интензивно обновяване на кожата и освежаващо и енергизиращо сетивно изживяване. Ревитализира тялото. Ексфолира, освежава и енергизира, с термални соли с обновяващ ефект върху кожата.

Kремообразна обвивка с микронизиран сапфир

Кремообразна, енергизираща обвивка за тяло със сапфирни частици. Това бижу на благополучието, известно още като скъпоценен камък на небето, осигурява блясък и дълбоко ревитализира кожата.

Масажен балсам с малахит

Антиоксидантно масажно масло балсам за тяло с екстракт от малахит. Това бижу на природата хидратира, реминерализира кожата, успокоява напрежението и облекчава стреса.

ДЕТОКСИКИРАЩ РИТУАЛ -ПРЕЧИСТВАНЕ И ОБНОВЯВАНЕ – СКРАБ + ЕФЕРВЕСЦЕНТНА ОБВИВКА СЪС ЗЕЛЕН ЧАЙ + МАСАЖ                                                                          

Тази обновяваща ефервесцентна обвивка, съдържаща зелен чай и комбинация от силно пречистващи цитрусови плодове, премахва токсините и замърсяванията от кожата. Изненадващо затоплящият ефект е удоволствие за сетивата ви. Идеален за кожа, нуждаеща се от оксигенация и подсилена защита.

 

Пилинг за тяло с активен въглен

Органичната кал и въглен кленс, изглаждат и пречистват кожата. Резултатът: реминерализиращият и детоксикиращ ефект на природата, благодарение на фините частици черен пясък, които осигуряват естествено и дълбоко ексфолиране, и пречистващите и абсорбиращи свойства на въглен.

Ефервесцентна обвивка със зелен чай

Тази обвивка за тяло със затоплящ ефект е формулирана със зелен чай и цитрусови плодове, които помагат за премахване на течности и замърсявания от кожата чрез стимулиращата сила на природните съставки.248.77 лв.

Богат масажен крем с бамбук и лотос

Този масажен крем за тяло е формулиран с бамбук, лотос и водна лилия. Тези природни съставки са отговорни за реминерализирането и тонизирането на кожата за пълна хидратация.

РИТУАЛ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ЦИРКУЛАЦИЯТА – ДРЕНИРАНЕ И АКТИВИРАНЕ – СКРАБ + ОХЛАЖДАЩА ОБВИВКА С ВОДА ОТ НОРВЕЖКИТЕ ГЛЕТЧЕРИ + МАСАЖ                                                                                                        

Тази обвивка с охлаждащ ефект, съдържаща вода от норвежките глетчери и мента, реактивира и стимулира цялото ви тяло. Подобрява циркулацията и има мощен дрениращ ефект, който носи изключително чувство на релакс особено за тези с уморени крака. Ако се чувствате тежки и уморени, този ритуал е за вас.

Пилинг масло със сусам и авокадо

Маслото от авокадо и сусам нежно ексфолират и подхранват кожата, за да я оставят овлажнена и мека. Подхранващата сила на природата осигурява цялата мекота, от която тялото ви се нуждае.

Охлаждаща обвивка с вода от норвежките глетчери

Oхлаждаща обвивка с вода от норвежките глетчъри

Вода от Норвежки ледници, розов пипер, мента и евкалипт са естествените съставки, които съставят тази стимулираща обвивка за тяло. Помага за подобряване на циркулацията и създава успокояващ и охлаждащ ефект, което го прави идеален за уморени крака.

Mасажен крем с канабис

Крем за масаж за тяло с екстракт от канабис, масло от ший и обогатен с капсули витамин Е, които се разтварят, за да осигурят антиоксиданти. Маслото от канабис има успокояващо и противовъзпалително действие върху кожата.