LPG процедури – механичен лифтинг за лице

LPG е 100% естествена, механична, клетъчна стимулация, която обновява по естествен път клетъчната активност!

ENDERMOLIFT стимулира по естествен път кожата на лицето, шията и деколтето. Чрез микро-пулсациите на процедурните накрайници (патент на LPG), се събужда фибробласта ( клетките отговрни за младежкия и еластичен вид на кожата), и се засилва производството на колаген и еластин.

ENDERMOLIFT е първата и единствена в света техника, която научно доказано увеличава естествения синтез на хиалуронова киселина с 80% – 100% естествена.
Ergolift на LPG работи в различни дълбочини на кожата благодарение на последователните, ритмични всмуквания на кожна гънка. Клетките се стимулират благодарение на различната скорост на пулсациите.
Използвайки патентовани лечебни глави LPG®, нашите устройства са оборудвани с патентована технология за тяло с независим моторизиран валяк (IMR) и патентована технология за лице с моторизиран пулсиращ капак (MPF), заедно със система за аспирация, която обхваща кожната гънка, за да стимулира нежно тъкани на тялото и лицето.

Само за 12 процедури постигаме:

 • 240 % по-голямо производство на колаген.
 • 140 % по-голямо производство на еластин.
 • 43% намалена дълбочина на бръчките
 • 53% по-малко отпусната кожа
 • 48% по-малко мазнини
 • Запълва бръчките, стяга контура
 • Премахва двойната брадичка
 • Стяга и тонизира отпуснатата кожа
 • Намалява отоците
 • Връща жизнеността на уморената кожа
 • Релаксира лицевите мускули

Endermolift – ново поколение: С новата работна глава Ergolift и нейната патентована нова технология MPF (Патент за Пулсиращи клапети с мотор от LPG) MOBILIFT M6 осигурява съвършена терапия за лице.

ENDERMOLIFT стимулира по естествен път кожата на лицето, шията и деколтето. Чрез микро-пулсациите на процедурните накрайници (патент на LPG), се събужда фибробласта ( клетките отговрни за младежкия и еластичен вид на кожата), и се засилва производството на колаген и еластин.

ENDERMOLIFT е първата и единствена в света техника, която научно доказано увеличава естествения синтез на хиалуронова киселина с 80%.

– 100% естествена

– Бързи процедури: 10 мин. за новата „целенасочена“ процедура, до 30 мин. за анти-ейджинг на лице и шия

Ergolift на LPG работи в различни дълбочини на кожата благодарение на последователните, ритмични всмуквания на кожна гънка. Клетките се стимулират благодарение на различната скорост на пулсациите.

Новата работна глава Ergolift е снабдена с вграден микромотор (технологията MPF) и увеличава стимулациите с +270%.

Основни предимства:

 • Изключително прецизна стимулация на тъканите, над хиляда различни настройки
 • Постоянно наблюдение на тъканите през прозрачната камера за контрол на притока на кръв
 • Достъп до чувствителни зони

Как работи: Процедурата с Ergolift стимулира по-добре естествения процес на заздравяване (стимулацията на тъканите се подобрява с 270%¹).

Красота за мъже и жени:

16 стандартни процедури (Анти-ейджинг стягане, Анти-ейджинг оформяне, Детокс, Сияйна кожа, и т.н.)

20 целенасочени процедури (горна част на лицето, лицев овал, двойна брадичка, шия, гърди, ръце и т.н.)

Кой може да се възползва?

ENDERMOLIFT се прилага при всички видими следи от стареене. Третират се лице, шия и деколте. Изглажда се лицевия контур (линията на челюстта, околоочната област, устните), работи се върху  челото, брадичката, скулите, шията и деколтето. Да не забравяме лифт ефекта, който се забелязва още след първата процедура.

Благодарение на процедурните накрайници с различни размери и прецизни настройки, ENDERMOLIFT техниката предлага ина мъже и на жени индивидуално и забележително ефективно анти-ейджинг решение. Процедура след процедура, дълбоките линии и бръчките са заличени, контурите на лицето са стегнати и тенът е по-бляскав.

ENDERMOLIFT е идеална за всички мъже и жени, които полагат грижи за себе си, независимо от целите си – разработени са протоколи за всички.

Има ли доказателства за нейната ефикасност?

Повече от 85 научни проучвания подпомагат ефикасността на LPG технологиите.

След 8-седмичен курс, мрежата от колагенови и еластинови фибри е по-стегната и по-добре структурирана.

След 8-седмичен курс, контурите на лицето са видимо преочертани***

Според проф. Филип Хумбер (Philippe Humbert), директор на дерматологичния отдел на болницата в Besancon: “Този неинвазивен, 100% физиологичен подход е обещаваща и ефективна нова терапия, която се базира на естествени биологични механизми”.

Две престижни международни награди са присъдени на LPG Systems за високо технологичните иновации, които компанията въведе през 2013 г. с НОВАТА ENDERMOLIFT ТЕХНИКА за Лице, Шия и Деколте.

Това е единствената техника в света, която научно за първи път показва, как може естествено да се повиши синтеза на хиалуронова киселина ( с + 80%).

 • НАГРАДА ЗА ИНОВАЦИЯ НА ГОДИНАТА (2013 г.) В ЕСТЕТИЧНАТА МЕДИЦИНА
 • ТРОФЕЙ ЗА АНТИ-ЕЙДЖ & КРАСОТА ЗА 2013 г.